Vrijwilligerswerk als bedrijf


Ga je dit jaar weer paintballen of kanovaren met je collega’s? Of wil je toch écht iets anders?
Stichting Present Zwolle kan je helpen.

Stichting Present Zwolle biedt je de mogelijkheid om je met je collega’s in te zetten voor je medemens. Een paar uur van jullie tijd kan een groot verschil maken in het leven van een ander. Help bijvoorbeeld samen met je collega’s een tienermoeder verhuizen, ga poffertjes bakken met ouderen, ga vissen met dak- en thuislozen, of maak een muurschildering met mensen met een beperking. Van alles is mogelijk en er kan veel meer dan je misschien denkt.

Vrijwilligerswerk als bedrijf – Present biedt maatwerk

Graag helpen we jullie om jullie maatschappelijke personeelsuitje vorm te geven zodat dit een dag wordt die bij jullie past en waar je echt van betekenis bent voor anderen, soms zelfs levensveranderend. Wat Present anders maakt, is dat wij beginnen bij jullie aanbod (wat vinden jullie mooi om te doen, welke talenten zitten er in jullie team en wanneer willen jullie aan de slag) en dat we jullie met dat aanbod op plekken brengen waar je anders niet komt.

Neem contact op met Corlien van der Meulen die met jullie alle mogelijkheden kan bespreken en vormgeven.

Bedrijvenpartners

Stichting Present Zwolle is volledig afhankelijk van subsidies en giften. We zijn daarom erg blij met de circa 40 partners in/rond Zwolle die ons financieel steunen. Benieuwd wie dit zijn en hoe je mee kunt doen in ons partnernetwerk? Klik hier voor meer informatie.