Nieuws

Welkom nieuwe partner: Overview Coach

20 mei 2021

Vandaag mochten we Gerda Vink van Overview Coach als nieuwe partner verwelkomen bij Present! Gerda is een goede bekend bij Present; ze heeft zich jarenlang als Coördinator ingezet en was vanaf de oprichting aan de stichting verbonden. Een aantal jaren geleden is ze  haar eigen bedrijf gestart en wil daarin graag haar maatschappelijke impact vergroten door partner te worden bij Present Enschede. We laten haar graag aan het woord:

“Mijn naam is Gerda Vink en mijn bedrijf heet Overview Coach Professional Organizer.

Van 2006 tot 2018 heb ik met veel plezier gewerkt als Coördinator bij Stichting Present Enschede. Daar heb ik onder andere vele opruimprojecten mogen begeleiden. Ik was altijd enthousiast over deze projecten, omdat ik de enorme opluchting zag bij de mensen die geholpen werden. Dat inspireerde mij om de opleiding te volgen en specialist te worden in rust, ruimte en overzicht.
Het werk van een professional organizer gaat veel verder dan opruimen. Het gaat over structuur aanbrengen in spullen, administratie, taken en timemanagement. Naast particuliere- en zorgklanten word ik ook door bedrijven ingeschakeld om die redenen.

Ik ben trots dat ik nu in de rol van “partner MVO” een steentje bij mag dragen aan het succes van Present Enschede, voor mij vanaf het begin van mijn ondernemerschap een wens. Op deze manier voel ik mij verbonden met Present Enschede, haar MVO-partners en de stad Enschede.”

We heten Gerda opnieuw van harte welkom bij Present Enschede en kijken uit naar een fijne samenwerking!