Aanmelden:

Ontdek hoe leuk én waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je kerk een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees hier meer.

aanmelden ALS GROEP

Ben jij een professional (hulpverlener) en wil jij in aanmerking komen voor een groep vrijwilligers?

Lees hier meer.

aanmelden hulpvraag

Partner van Present

Kijk jij ook verder dan de winstcijfers? Vind je maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk? Present Enschede helpt bedrijven meer te betekenen voor Enschede en omgeving.

 

Doneren

 

Het werk van Present groeit. Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Enschede naar elkaar om gaan zien? Steun Present Enschede met een gift.

 

Projecten

MEER projecten >>

Partners en Sponsoren

Nieuws

 • In actie tegen...

  17-10-2019

  Bijna de helft van de inwoners in Enschedeërs kampt wel eens met[...]
 • Afscheid trainees

  10-10-2019

  Afgelopen half jaar hebben in totaal vier trainees meegekeken en -gewerkt[...]
 • Eten & Weten 2019

  10-10-2019

  Ieder jaar nodigt Present Enschede alle (nieuwe) besturen van de studie-[...]
 • CDA-fractie op werkbezoek

  10-10-2019

  Op 27 september mochten we de fractie van het CDA Enschede welkom heten[...]
MEER NIEUWS >>

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

"De kinderen kunnen nu weer buiten spelen!" Door ziekte en financiële problemen was de tuin van dit gezin overwoekerd geraakt en lukte het hen niet om dit zelfstandig op te lossen. De mannen van Stichting Surplus hebben afgelopen week geholpen om alles netjes voor elkaar te maken. Het is prachtig geworden, wat een toppers!
- m.m.v Erik Froklage
... Lee meerSee Less

3 days ago

De kinderen kunnen nu weer buiten spelen! Door ziekte en financiële problemen was de tuin van dit gezin overwoekerd geraakt en lukte het hen niet om dit zelfstandig op te lossen. De mannen van Stichting Surplus hebben afgelopen week geholpen om alles netjes voor elkaar te maken. Het is prachtig geworden, wat een toppers!
- m.m.v Erik FroklageImage attachment

Comment on Facebook

Kijk elke keer vol bewondering jullie berichten. Wat doen jullie mooi werk!!!!❤️

De diepte in! Gisteravond hebben we een mooie bijeenkomst gehad met onze projectbegeleiders. Twee studenten van Saxion gaven een training aan de hand van het 4G-model. Hoe reageer je in een bepaalde situatie en hoe kun je dit eventueel veranderen? Interessant, leerzaam en bovenal erg gezellig. Wat een betrokken en bevlogen projectbegeleiders hebben we bij Present! @ Stichting Present Enschede ... Lee meerSee Less

4 days ago

De diepte in! Gisteravond hebben we een mooie bijeenkomst gehad met onze projectbegeleiders. Twee studenten van Saxion gaven een training aan de hand van het 4G-model. Hoe reageer je in een bepaalde situatie en hoe kun je dit eventueel veranderen? Interessant, leerzaam en bovenal erg gezellig. Wat een betrokken en bevlogen projectbegeleiders hebben we bij Present! @ Stichting Present EnschedeImage attachment

Comment on Facebook

Leonie dat klopt de betrokkenheid van de projectleiders zijn geweldig en voelt zeker goed👍

Vandaag ontvingen we wel een heel bijzonder geschenk: vanuit een nalatenschap kregen we een aantal mooie gereedschappen. Sommigen waren nog helemaal nieuw in de verpakking! Ook al is de reden niet leuk, we zijn heel blij met deze aanvulling en gaan ze goed gebruiken bij onze projecten bij kwetsbare Enschedeërs. Dankbaar voor deze bijzondere gift! ... Lee meerSee Less

5 days ago

Vandaag ontvingen we wel een heel bijzonder geschenk: vanuit een nalatenschap kregen we een aantal mooie gereedschappen. Sommigen waren nog helemaal nieuw in de verpakking! Ook al is de reden niet leuk, we zijn heel blij met deze aanvulling en gaan ze goed gebruiken bij onze projecten bij kwetsbare Enschedeërs. Dankbaar voor deze bijzondere gift!
Load more

Vrijwilliger: "Het was erg om te horen wat deze mijnheer allemaal doormaakt en doorgemaakt heeft. Op deze manier iets positiefs voor hem te doen, geeft een goed en voldaan gevoel!"