Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Maatschappelijke Diensttijd

Een traineeship bij Present Enschede biedt jou de kans om je te ontwikkelen als sociale ZZP’er, manager of projectleider.

Doneren

 

Het werk van Present groeit. Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Enschede naar elkaar om gaan zien? Steun Present Enschede met een gift.

 

Projecten

MEER projecten >>

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Facebook

Onze flexgroep hielp vandaag een alleenstaande moeder met twee kinderen. Ze was verhuisd maar haar nieuwe woning heeft veel achterstallig onderhoud. Er is flink gesausd en gelakt en de bovenverdieping is klaar zodat iedereen lekker kan slapen. Wat een verschil kun je met een groep in een dag maken. Trots op deze enthousiaste vaste vrijwilligers van Present!
#enschede #vrijwilligerswerk #voorelkaar #flex #maatwerk #vakwerk #trots @ Stichting Present Enschede
... Lee meerSee Less

4 days ago

 

Comment on Facebook

Toppertjes! 👍

Vandaag heeft een groep leerlingen van Het Stedelijk Lyceum Vakcollege een heerlijke wandeling gemaakt met bewoners van Liberein, locatie Bruggerbosch. Tijdens de wandeling hebben ze samen mooie gesprekken gevoerd. Prachtig weer en een prachtige verbinding tussen jong en oud! ... Lee meerSee Less

5 days ago

Vandaag heeft een groep leerlingen van Het Stedelijk Lyceum Vakcollege een heerlijke wandeling gemaakt met bewoners van Liberein, locatie Bruggerbosch. Tijdens de wandeling hebben ze samen mooie gesprekken gevoerd. Prachtig weer en een prachtige verbinding tussen jong en oud!Image attachmentImage attachment
Load more

Vrijwilliger: "Het was erg om te horen wat deze mijnheer allemaal doormaakt en doorgemaakt heeft. Op deze manier iets positiefs voor hem te doen, geeft een goed en voldaan gevoel!"