Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Mixen met statushouders

 

Doneren

Het werk van Present groeit. Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Enschede naar elkaar om gaan zien? Steun Present Enschede met een gift.

 

 

 

Projecten

MEER projecten >>

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Facebook

Afgelopen zaterdag deden deze collega's van INGBANK even geen bankzaken. Ze hebben zelfs niet op de bank gezeten, want ze deden een project via Present! Ze hebben een tuin opgeknapt bij een mevrouw die dit door omstandigheden zelf niet voor elkaar krijgt. Samen met Zorggroep Manna werd dit project georganiseerd en aan het einde van de middag zag de tuin er piekfijn uit.
Geweldig om je met een groep collega's in te zetten, om zo maatschappelijk betrokken te zijn in je eigen stad. Bedankt voor jullie inzet!
... Lee meerSee Less

11 hours ago

Vandaag waren er weer twee groepen studenten van Hogeschool Saxion Present! Deze groep was te gast bij Aveleijn dagbesteding Enschede Het Meera. Ze hebben geholpen bij het bakken van de befaamde appeltaarten en zijn creatief bezig geweest bij de afdeling Kunst en Textiel. Een kijkje in een andere wereld en een dag met mooie ontmoetingen! ... Lee meerSee Less

1 day ago

Vandaag waren er weer twee groepen studenten van Hogeschool Saxion Present! Deze groep was te gast bij Aveleijn dagbesteding Enschede Het Meera. Ze hebben geholpen bij het bakken van de befaamde appeltaarten en zijn creatief bezig geweest bij de afdeling Kunst en Textiel. Een kijkje in een andere wereld en een dag met mooie ontmoetingen!Image attachmentImage attachment

'Alles zat mee die middag! Het weer was perfect. De ontvangst aller aardigst. De mensen vonden de pannenkoeken heerlijk. Maar wat ons het meest opviel was dat de sfeer goed was en er zorgzaamheid voor elkaar was', vertelt een van de groepsleden van de Protestantse Gemeente Enschede - Ontmoetingskerk.
Op tonnen hebben ze buiten pannenkoeken gebakken voor de bewoners van Huis en Haard van het Leger des Heils Ex-daklozen worden hier opgevangen en geholpen om hun leven weer op te pakken.
Iedereen heeft genoten van de gezelligheid en van de heerlijke pannenkoeken, die gemaakt waren met verse melk van de eigen koeien van de groepsleden.
... Lee meerSee Less

5 days ago

Load more

Vrijwilliger: "Het was erg om te horen wat deze mijnheer allemaal doormaakt en doorgemaakt heeft. Op deze manier iets positiefs voor hem te doen, geeft een goed en voldaan gevoel!"