Aanmelden:

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Meld je groep hier aan.

ik wil helpen

Ben jij een professional (hulpverlener) en wil jij in aanmerking komen voor een groep vrijwilligers?

Lees hier meer.

aanmelden hulpvraag

Liveblog Projectenmarathon

Present Enschede bestaat 15 jaar en organiseert vanaf 29 mei een Projectenmarathon van 15 dagen. Iedere dag wordt er minimaal 1 project uitgevoerd door een groep vrijwilligers. In totaal zullen zich 25 groepen inzetten.

Blijf bij via dit liveblog!

Liveblog

Doneren

 

Het werk van Present groeit!
Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Enschede naar elkaar om gaan zien? Steun Present Enschede met een gift.

 

 

 

Doneren

 

 

Projecten

MEER projecten >>

Partners en Sponsoren

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Niki en Arianne kondigen nieuwe actie aan!

Je zult het vandaag niet zeggen met dit weer, maar.... de zomer is in aantocht! Gezinnen in de hulpverlening hebben het extra lastig in de zomer. De scholen zijn dicht en je bent op elkaar aangewezen. Het huis is dan al snel te klein en om deze gezinnen wat lucht te geven hebben we diverse bedrijven, scholen en andere organisaties bereid gevonden om spullen te doneren. Hiervan maken we Zomerpakketten die in de week van 5 juli uitgedeeld gaan worden aan zo'n 60 gezinnen in Enschede. De pakketten zullen worden uitgedeeld door collega's van onze maatschappelijke partner Ecare. Onze trainees Niki en Arianne zijn hier samen met Ine volop mee bezig en houden je op de hoogte!

#zomer #helpen #vrijwilligers #vrijwilligerswerk #speelgoed #plezier #mvo #maatschappelijkbetrokken #ondernemen #present #enschede
... Lee meerSee Less

16 hours ago

Samenwerkingspartners van Present feliciteren de jarige stichting met haar 15 jarig bestaan 🥳

Vandaag Elselie de Jong van onze partner All-round Technology

#ikbenpresent #jarig #feest #felicitatie #vrijwilligers #goedvoorelkaar #enschede #present
... Lee meerSee Less

3 days ago

Heb jij hem al gezien? De toffe Aftermovie van onze projectenmarathon! Bekijk hier een schitterende compilatie van de projecten die we hebben georganiseerd, inclusief interview met een bewoner, een hulpverlener en vrijwilligers!

In totaal zijn er in 15 dagen 22 projecten uitgevoerd en 77 mensen geholpen. Er waren 112 vrijwilligers actief die in totaal 456 uur (én een kwartier :) ) aan de slag zijn geweest om een ander te helpen!

Met grote dank aan:
🧡 vrijwilligers van C.S.V. Alpha, A.S.V. Taste, Navigators Studentenvereniging Enschede, Audentis et Virtutis, Xsens, Protestantse Gemeente Enschede - Ontmoetingskerk, onze Flexgroep,
🧡 hulpverleners en hulpontvangers van Incluzio, Liberein, InteraktContour, Gemeente Enschede, ZaZ Welzijn, Leger des Heils regio Oost, Zorggroep Manna, Ambiq, Estinea, RCH Richtinggevers, Aveleijn, Dagbesteding Dromenvanger, Jp Van Den Bent Stichting, de Wonne

🎥 Montage: Arne Jan Doek
... Lee meerSee Less

4 days ago
Load more

Vrijwilliger: "Het was erg om te horen wat deze mijnheer allemaal doormaakt en doorgemaakt heeft. Op deze manier iets positiefs voor hem te doen, geeft een goed en voldaan gevoel!"