Nieuws

Welkom nieuwe partner: QBayLogic

12 september 2023

Deze zomer mochten we bij Present wederom een nieuwe bedrijfspartner verwelkomen: QbayLogic. Dit bedrijf, gevestigd op het Kennispark, houdt zich bezig met het ontwerpen van FPGA’s (flexibele herprogrammeerbare processoren. In het voorjaar hebben de collega’s meegedaan aan de Kennispark.Run, waarbij Present Enschede het goede doel was. Ze raakten enthousiast over de missie, visie en werkwijze van Present en meldden zich gelijk na afloop aan als partner van Present!

QBayLogic vindt het belangrijk om – naast hun werk – ook actief om te zien naar de mensen in Enschede die in een moeilijke situatie verkeren. De collega’s gaan in oktober in twee groepen aan de slag om mensen te helpen met het opknappen van hun leefomgeving, zodat ze een nieuwe start kunnen maken. Uiteraard worden de projecten door Present van A tot Z gefaciliteerd en begeleid. Dat maakt hun keuze voor Present een slimme, want Present ontzorgt bedrijven volledig op MVO-gebied en op die manier kun je als bedrijf heel laagdrempelig vormgeven aan maatschappelijk betrokken ondernemen.

We zijn trots op weer een nieuwe partner en we kijken ernaar uit om mooie actiedagen voor het bedrijf te organiseren. Uiteraard werd het certificaat Maatschappelijk Betrokken Ondernemer en het bordje MVO-partner van Present met plezier aan hen overhandigd.

Lees hier meer over onze partnerschappen of neem contact op met Leonie Verloop voor informatie