Nieuws

Welkom trainees Esmeé en Danny

11 september 2023

Vanaf deze week mogen we twee nieuwe trainees verwelkomen: Esmeé en Danny. Zij gaan dit jaar meedraaien in het operationeel team van Present Enschede om ervaring op te doen en hun toekomstige werkveld te leren kennen. Ze stellen zich aan je voor:

‘Hoi! 

Ik ben Esmeé en ik volg de opleiding Social Work aan Hogeschool het Saxion. Ik hou ervan om nieuwe dingen te doen en ik vind het ook erg leuk om verschillende talen en culturen te leren kennen. 

Verder vind ik het erg belangrijk om mensen te helpen en ik denk dat stichting Present de juiste plek is om daar mee aan de slag te gaan.’

‘Mijn naam is Danny, ik ben 22 jaar oud en kom uit Enschede. Ik zit momenteel in het tweede jaar van de opleiding Social Work. Ik ben een sociaal aangelegd persoon en spreek ook het liefst dagelijks af met vrienden om bij te kletsen of een drankje te doen. Daarnaast ben ik het afgelopen jaar druk geweest als voorzitter van de studievereniging van de opleiding, waarbij ik mijzelf sterk heb ontwikkeld en veel leuke herinneringen heb kunnen maken. Ik heb gekozen om bij stichting Present aan de slag te gaan, omdat ik mij hier op organisatorisch vlak veel kan leren, maar daarnaast ook veel op sociaal vlak tijdens de verschillende projecten. Ik ben benieuwd naar de nieuwe uitdaging bij stichting Present als trainee en de dingen die ik hier kan gaan leren en ontwikkelen.’

In het kader van hun stage voor de opleiding Social Work op Saxion Hogeschool volgen Esmeé en Danny het traineeship Jong Present. Dit is het landelijke programma van Present om vorm te geven aan Maatschappelijke Diensttijd (MDT).

Esmeé en Danny, van harte welkom bij Present Enschede. We wensen jullie een goede en leerzame tijd toe!