Nieuws

Oproep om hulpprojecten aan te melden bij Present Heerenveen

3 mei 2024

Langs deze weg doet Present Heerenveen een oproep aan hulpverleners om zij die hulp hard kunnen gebruiken aan te melden al project aan te melden.

De vrijwilligers van Present Heerenveen zetten zich in voor mensen die zelf geen financiën hebben om een praktische klus uit te voeren, geen anderen in hun omgeving hebben die hen hierbij kunnen helpen of zelf niet in staat zijn een klus uit te voeren.
Het gaat om praktische zaken zoals: laminaat leggen, behangen, een of meerdere muren sauzen, gordijnen ophangen en andere praktische klussen in de woning. Daarnaast wordt hulp geboden bij het opruimen van puin in de tuin, schuttingen repareren en bijvoorbeeld het fatsoeneren van de achtertuin.
Naast medewerkers uit de hulpverlening kan aanmelding ook gedaan worden door meitinkers van de gemeente Heerenveen en bijvoorbeeld woningcorporaties.
Aanmelden kan via de button ‘Start je aanmelding!’ op de website presentheerenveen.nl. Voor meer informatie kan gemaild worden naar jitze.hooghiemstra@presentheerenveen.nl of door op dinsdag en donderdag tussen 9.000 en 17.00 te bellen naar 06 39541565. Een whatsapp sturen mag ook.