Nieuws

Wilt u zich namens Present Heerenveen als individu of groep ook af en toe een dagdeel inzetten voor een ander?

29 maart 2024

Kan jij goed klussen of heb je groene vingers? Kun je goed laminaatleggen of ben je bijvoorbeeld met de sausroller in de hand geboren? Of vind je het leuk om te helpen bij andere praktische klussen zoals behangen, gordijnen ophangen, kasten in elkaar zetten of bijvoorbeeld een tuinhek repareren?

En zou je die talenten graag regelmatig willen inzetten voor mensen die dat zelf niet kunnen en die ook geen mogelijkheden hebben om dat door anderen te laten doen?

Dan is flexwerken vast wel iets voor jou. Present Heerenveen werkt met een pool van flexwerkers: het flexteam. Flexwerkers zijn mensen die zich als individu aanmelden. Je kunt per project dat een dagdeel duurt bepalen of je aanhaakt en meedoet. Ideaal als je op regelmatige basis iets wilt doen maar zelf wilt bepalen wanneer je kan en aan welke projecten je mee wilt doen. Meld je vrijblijvend aan voor meer informatie over flexwerken bij Present Heerenveen.

Na je aanmelding nemen wij vrijblijvend contact met je op voor een kennismaking om te horen wat eventueel bij jou past!

Uiteraard kunnen groepen, families, bedrijven en andere geïnteresseerden zich ook aanmelden.

U kunt zich aanmelden door onder de noemer “vrijwilliger” te mailen naar coördinator Jitze Hooghiemstra via jitze.hooghiemstra@presentheerenveen.nl of door te bellen of appen (ook voor meer informatie) naar 06-39 54 15 65 (dinsdag en donderdag werkzaam van 9.00 – 17.00 uur).