Dit is Present

Dit zijn wij

In veel plaatsen in Nederland zijn we Present. We hebben tientallen lokale stichtingen, zo ook in Meppel. Al vele vrijwilligers vonden via ons hun weg naar kortdurende projecten in hun eigen buurt of regio. Hun werk vormt een welkome aanvulling op de bestaande professionele hulpverlening. Daarbij is zo’n project doorgaans voor de hulpgever en de ontvanger verrijkend.

Via Present Meppel komen we bij veel mensen over de vloer. Tal van vrijwilligers gaan via ons voor een dag of dagdeel aan de slag. Opruimen, schoonmaken, schilderen of gewoon een bakje koffie en een luisterend oor. Het kan allemaal via Present.

Kantoor

Als Present Meppel maken we deel uit van een landelijk netwerk. Het kantoor van Present Nederland met enkele betaalde krachten en vrijwilligers staat in Amersfoort.
Veel mensen zijn Present in Meppel en overal in Nederland. We hebben ook een lokaal team en bestuur voor Present Meppel. Hieronder lees je wie we zijn en waar je ons voor kunt bellen of mailen. Het team van Present Meppel bestaat uit:

Ron Dirkzwager

Algemeen Coördinator

ron.dirkzwager@presentmeppel.nl
06 38 78 26 85


Bestuur

Hieronder vind je onze bestuursleden.

Henk Kooistra

Voorzitter

Myrthe Buijs

Penningmeester

Elise Kleine

Secretaris

Contact

Wil je graag in contact komen met een van onze bestuurders? Neem gerust contact met ons op.