Dit is Present

Dit zijn wij

In veel plaatsen in Nederland zijn we Present. We hebben tientallen lokale stichtingen, zo ook in het Westerkwartier. Al vele vrijwilligers vonden via ons hun weg naar kortdurende projecten in hun eigen buurt of regio. Hun werk vormt een welkome aanvulling op de bestaande professionele hulpverlening. Daarbij is zo’n project doorgaans voor de hulpgever en de ontvanger verrijkend.

Via Present Westerkwartier komen we bij veel mensen over de vloer. Tal van vrijwilligers gaan via ons voor een dag of dagdeel aan de slag. Opruimen, schoonmaken, schilderen of gewoon een bakje koffie en een luisterend oor. Het kan allemaal via Present.

Kantoor

Als Present Westerkwartier maken we deel uit van een landelijk netwerk. Het kantoor van Present Nederland met enkele betaalde krachten en vrijwilligers staat in Amersfoort.
Veel mensen zijn Present in het Westerkwartier en overal in Nederland. We hebben ook een lokaal team en bestuur voor Present Westerkwartier. Hieronder lees je wie we zijn en waar je ons voor kunt bellen of mailen. Het team van Present Westerkwartier bestaat uit:

Irene van Essen

Algemeen Coördinator

irene.van.essen@presentwesterkwartier.nl
06 23 05 89 37
ma t/m vrijdag 10 - 16 uur

Sikko Dijkstra

Projectcoördinator Leek

sikko.dijkstra@presentwesterkwartier.nl

Brenda de Graaff

Projectcoördinator Zuidhorn

brenda.de.graaff@presentwesterkwartier.nl


Bestuur

Hieronder maak je kennis met onze bestuursleden.

Sjoerd Kuiper

Voorzitter

Hans Schipper

Penningmeester

Brenda de Graaf

Secretaris

Wim Wilts

Algemeen bestuurslid

Contact

Wil je graag in contact komen met een van onze bestuurders? Neem gerust contact met ons op.