Dit is Present

Dit zijn wij

Op veel plekken in Nederland zijn we Present. We hebben tientallen lokale stichtingen, zo ook in Elburg. Al vele vrijwilligers vonden via ons hun weg naar kortdurende projecten in hun eigen buurt of regio. Hun werk vormt een welkome aanvulling op de bestaande professionele hulpverlening. Daarbij is zo’n project doorgaans voor de hulpgever en de ontvanger verrijkend.

Via Present Elburg komen we bij veel mensen over de vloer. Tal van vrijwilligers gaan via ons voor een dag of dagdeel aan de slag. Opruimen, schoonmaken, schilderen of gewoon een bakje koffie en een luisterend oor. Het kan allemaal via Present.

Kantoor

Als Present Elburg maken we deel uit van een landelijk netwerk. Het kantoor van Present Nederland met enkele betaalde krachten en vrijwilligers staat in Amersfoort.
Veel mensen zijn Present in Elburg en overal in Nederland. We hebben ook een lokaal team en bestuur voor Present Elburg. Hieronder lees je wie we zijn en waar je ons voor kunt bellen of mailen. Het team van Present Elburg bestaat uit:

Linda van der Meulen

Algemeen coördinator

linda.van.der.meulen@presentelburg.nl
06-13446852
Op dinsdagochtend in ’t Huiken;
Op donderdagochtend alleen telefonisch.


Bestuur

Hieronder kun je kort kennismaken met onze bestuursleden.

Monique van Esterik

Voorzitter

Adriana van der Heide

Secretaris

Henry van Hattem

Penningmeester

Arno Klein

Algemeen bestuurslid

Jacolien Lokhorst

Jacolien Lokhorst

Algemeen bestuurslid

Corstiaan Schuld

Algemeen bestuurslid

Contact

Wil je graag in contact komen met een van onze bestuurders? Neem gerust contact met ons op.