Acties

De Derde Helft

NIEUW voor ouderen in Hilversum

Gezellig samen bezig zijn met anderen, dat kan nu elke week in het clubhuis van SV Olympia ’25 aan Kininelaantje 11, Hilversum.

De Derde Helft is er voor alle ouderen (55+) uit Hilversum op de woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur, Kininelaantje 11. Meedoen is gratis. Aanmelden kan via de website van SV Olympia ’25.

Wat is er te doen
Het programma kent een min of meer vaste opbouw, met wisselende activiteiten. Dit ziet er dan ongeveer als volgt uit:

14.00 – 14.20 Koffie en thee
14.20 – 14.45 Activiteit 1: bijvoorbeeld Jeu de boules of koersbal (afhankelijk van het weer)
14.45 – 15.00 Thee en koffie
15.00 – 15.15 Oefeningen op muziek onder leiding van Buurtsportcoach Miranda Vernooij
15.15 – 15.40 Activiteit 2: bijvoorbeeld Walking football of kubben
15.40 – 16.00 Drankje als afsluiter

Maar ook binnen wordt er niet stilgezeten. De marsepeinen roosjes van Rob zijn een groot succes, deze binnenactiviteit blijft voorlopig dus op het programma. Daarnaast kan er ook koersbal worden gespeeld. Dit kan bij minder lekker weer in de kantine gedaan worden, net als kaartspellen, sjoelen en darten.

Ter plekke kan iedereen aangeven welke activiteiten de voorkeur hebben. Alle ideeën zijn welkom, met de aanwezigen wordt gekeken hoe dit samen kan worden opgepakt. En vergeet niet om bekenden mee te nemen! Samen is alles gezelliger.

Aanmelden: https://www.svolympia25.nl/761/dederdehelft/

Samenwerkingspartners De Derde Helft

De Derde Helft is in oktober 2022 succesvol van start gegaan als initiatief van Sportvereniging Olympia ’25 en Stichting Present Hilversum met medewerking van diverse maatschappelijke partners en mede mogelijk gemaakt door o.a. het Nationaal Ouderenfonds en een diaconaal fonds van de Protestantse gemeente te Hilversum. Het doel van De Derde Helft is de sportkantine een vernieuwde functie geven, namelijk die van een centrale plek waar ouderen elkaar kunnen ontmoeten voor (sport)activiteiten en gezelligheid.