Acties

Meer dan 170 cadeautjes!!

Sinterklaasactie 2023 hartverwarmend

De Sinterklaasactie van 2023 is achter de rug. Wat een succes! Op zaterdag 2 december mochten er 176 kinderen gratis naar de bioscoop. Kinderen die in een gezin opgroeien waar problemen zijn of weinig geld is. Waar het niet gewoon is om naar de bioscoop te gaan of zomaar een nieuw cadeau te krijgen.

Groot kinderfeest in de bioscoop

De 176 Hilversumse kinderen werden via de Gemeente Hilversum en Versa Welzijn uitgenodigd om een Sinterklaasfilm te zien en Sinterklaas in levenden lijve te ontmoeten in de bioscoop. Door Vue Hilversum werden ze ook nog verwend met een kidsbox met popcorn, snoep en een pakje drinken. Wat een feest. En wat een verrassing dat Sinterklaas voor elk kind een mooi cadeau uit te delen had.

Prachtige cadeautjes die lieve mensen uit Hilversum bij elkaar hadden verzameld. Wel 176 cadeautjes werden er naar St. Joseph gebracht. Heel veel dank! De kinderen hadden de dag van hun leven: even weg uit de zorgen en uit de situatie waarin ze opgroeien.

Dank aan alle mensen in Hilversum die mee hebben geholpen om deze kinderen een beetje blijer en sterker te maken. Dank ook aan Kidsproof ’t Gooi die meehielp bekendheid aan deze actie te geven.

Sinterklaasactie Hilversum in het nieuws

NH Nieuws was tijdens het grote Sinterklaasfeest in de bioscoop aanwezig en maakte een prachtige filmreportage (2 minuten)

Ook studenten van de HvU maakten een reportage van deze actie. Zij interviewden Arjan, een van de gevers van Sinterklaascadeaus.