Dit is Present

Dit zijn wij

In veel plaatsen in Nederland zijn we Present. We hebben tientallen lokale stichtingen, zo ook in Terneuzen. Al vele vrijwilligers vonden via ons hun weg naar kortdurende projecten in hun eigen buurt of regio. Hun werk vormt een welkome aanvulling op de bestaande professionele hulpverlening. Daarbij is zo’n project doorgaans voor de hulpgever en de ontvanger verrijkend.

Via Present Terneuzen komen we bij veel mensen over de vloer. Tal van vrijwilligers gaan via ons voor een dag of dagdeel aan de slag. Opruimen, schoonmaken, schilderen of gewoon een bakje koffie en een luisterend oor. Het kan allemaal via Present.

Kantoor

Als Present Terneuzen maken we deel uit van een landelijk netwerk. Het kantoor van Present Nederland met enkele betaalde krachten en vrijwilligers staat in Amersfoort.
Veel mensen zijn Present in Terneuzen en overal in Nederland. We hebben ook een lokaal team en bestuur voor Present Terneuzen. Hieronder lees je wie we zijn en waar je ons voor kunt bellen of mailen. Het team van Present Terneuzen bestaat uit:

Ingrid Heikamp

Algemeen Coördinator Beleidszaken

info@presentterneuzen.nl
0640876086
ma, di, woe-ochtend

Peter van der Heide

Projectcoördinator

info@presentterneuzen.nl
0651722874
werkdagen toevoegen

Diana DourLeijn

Projectcoördinator (tevens voor administratieve vragen)

info@presentterneuzen.nl
0623437108
werkdagen toevoegen


Bestuur

Hieronder vind je onze bestuursleden.

Ralph van Dijk

Voorzitter

Anita Simons

Secretaris

Ruud de Booij

Penningmeester

Gert Post

Algemeen bestuurslid

Contact

Wil je graag in contact komen met een van onze bestuurders? Neem gerust contact met ons op.