Dit is Present

Dit zijn wij

In veel plaatsen in Nederland zijn we Present. We hebben tientallen lokale stichtingen, zo ook in Vlaardingen. Al vele vrijwilligers vonden via ons hun weg naar kortdurende projecten in hun eigen buurt of regio. Hun werk vormt een welkome aanvulling op de bestaande professionele hulpverlening. Daarbij is zo’n project doorgaans voor de hulpgever en de ontvanger verrijkend.

Via Present Vlaardingen komen we bij veel mensen over de vloer. Tal van vrijwilligers gaan via ons voor een dag of dagdeel aan de slag. Opruimen, schoonmaken, schilderen of gewoon een bakje koffie en een luisterend oor. Het kan allemaal via Present.

Kantoor

Als Present Vlaardingen maken we deel uit van een landelijk netwerk. Het kantoor van Present Nederland met enkele betaalde krachten en vrijwilligers staat in Amersfoort.
Veel mensen zijn Present in Vlaardingen en overal in Nederland. We hebben ook een lokaal team en bestuur voor Present Vlaardingen. Hieronder lees je wie we zijn en waar je ons voor kunt bellen of mailen. Het team van Present Vlaardingen bestaat uit:

Daniel Denneboom 

Algemeen Coördinator

daniel.denneboom@presentvlaardingen.nl
06 48362320

Ben Trooster

Algemeen Coördinator

ben.trooster@presentvlaardingen.nl
06 48362320


Bestuur

Hieronder kun je kort kennismaken met onze bestuursleden.

Cees Vermaat

Voorzitter

Heleen Bosscha

Secretaris

Jan van der Sar

Penningmeester

Theo van Everdingen

Fondsenwerver

Marianne Niemeijer

Algemeen bestuurslid

Rob van Herwaarden

Algemeen bestuurslid

Contact

Wil je graag in contact komen met een van onze bestuurders? Neem gerust contact met ons op.