Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word Fannoot

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Winterswijk het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Neem dan een aandeel in Present.

Lees meer

Steun ons als Fannoot

Present voor gezinnen!

Facebook

Wil jij, éénmalig en in groepsverband, present zijn voor kwetsbare inwoners van Winterswijk? Kijk dan voor de mogelijkheden op www.presentwinterswijk.nl en meld je groep aan! ... Lee meerSee Less

2 days ago

Wil jij, éénmalig en in groepsverband, present zijn voor kwetsbare inwoners van Winterswijk? Kijk dan voor de mogelijkheden op www.presentwinterswijk.nl en meld je groep aan!
Present Winterswijk heeft het bericht van Present Bronckhorst gedeeld.
Present Winterswijk

We feliciteren onze Achterhoekse collega-stichting Present van harte en wensen Hilde Colenbrander-Wesselink, projectcoördinator, en Nelly De Vries heel veel succes! Samen voor een nóg mooiere Achterhoek! #leefbaarheid #verbinding #ontmoeting #vrijwilligers

Present Bronckhorst
Yeah! Het startschot is gegeven! In een zeer goed gevulde zaal op het gemeentehuis nam wethouder Antoon Peppelman gisteren ons 'presentje' voor Gemeente Bronckhorst in ontvangst en gaf hiermee het startsein voor de activiteiten van Present Bronckhorst. Het was een inspirerende, ontspannen en gezellige middag met een mooi gemêleerd gezelschap. Wat een mooie landing in Bronckhorst! Foto's volgen snel!
... Lee meerSee Less

6 days ago

Tweets

Vrijwilliger "“Onze tijd was goed besteed. We hebben letterliJk en figuurliJk ruimte in iemands leven mogen creëren!”"