Dit is Present

Dit zijn wij

Op veel plekken in Nederland zijn we Present. We hebben tientallen lokale stichtingen, zo ook in Zuidoost Groningen. Al vele vrijwilligers vonden via ons hun weg naar kortdurende projecten in hun eigen buurt of regio. Hun werk vormt een welkome aanvulling op de bestaande professionele hulpverlening. Daarbij is zo’n project doorgaans voor de hulpgever en de ontvanger verrijkend.

Via Present Zuidoost Groningen komen we bij veel mensen over de vloer. Tal van vrijwilligers gaan via ons voor een dag of dagdeel aan de slag. Opruimen, schoonmaken, schilderen of gewoon een bakje koffie en een luisterend oor. Het kan allemaal via Present.

Kantoor

Als Present Zuidoost Groningen maken we deel uit van een landelijk netwerk. Het kantoor van Present Nederland met enkele betaalde krachten en vrijwilligers staat in Amersfoort.
Veel mensen zijn Present in Zuidoost Groningen en overal in Nederland. We hebben ook een lokaal team en bestuur voor Present Zuidoost Groningen. Hieronder lees je wie we zijn en waar je ons voor kunt bellen of mailen. Het team van Present Zuidoost Groningen bestaat uit:

Astrid van Eden

Algemene Coördinator

info@presentzuidoostgroningen.nl
0637385941


Bestuur

Hieronder kun je kort kennismaken met onze bestuursleden.

John A.C.H. van Meekeren

Voorzitter

Anne de Vries

Secretaris

Gerrit Jan van Dijk

Penningmeester

Fokko van der Struik

Bestuurslid

Maria van der Wal

Bestuurslid

Contact

Wil je graag in contact komen met een van onze bestuurders? Neem gerust contact met ons op.