Zet je in via Present

Kerstengel

Zin in december…een maand met kaarsjes, familie en gezelligheid!

Maar voor heel veel mensen voelt de decembermaand helemaal niet als een maand om verlangend naar uit te zien. Is december een maand waarin je je eenzaam voelt, blik je terug op een moeilijk jaar of maakt ook het vooruitkijken naar het nieuwe jaar dat je niet zonder zorgen bent. Zeker nu in deze ingewikkelde economische tijden, zijn er extra zorgen en soms ook verdriet. Wat kan een Kerstengel dan welkom zijn !

Iedereen komt voor een Kerstengel in aanmerking. Ouderen, jongeren, zieken en gezonden, stille peinzers en drukke baasjes, verdrietige en opgewekte types. Gewoon iedereen die om wat voor reden dan ook extra aandacht verdient.

Kerstengel

Hoe werkt het ?

Stichting Present organiseert actie Kerstengel in 2023 voor de 9e keer.

Present werft Kerstengelen (vrijwilligers die Kerstengel willen zijn). Tegelijk kan iedereen bij Present mensen aanmelden, die wel een Kerstengel kunnen gebruiken. Wij krijgen dan alleen initialen (voorletters) en de postcode door. En de naam van degene die iemand aanmeldt.

Vervolgens hebben wij de match gemaakt tussen de Kerstengel en de begunstigde. De Kerstengel neemt vervolgens contact op met degene die de begunstigde heeft aangemeld en stemt af:

  • Wat is de naam en het adres van degene voor wie ik een Kerstengel mag zijn;
  • Er kunnen andere vragen gesteld worden (bijvoorbeeld leeftijd of omstandigheden, of waar kan ik de persoon een plezier mee doen, of ….);
  • Let op : Al deze informatie is dus NIET bij Present bekend;
  • Antwoorden op deze vragen helpt de Kerstengel om passende aandacht te kunnen geven. En dat is wat we heel graag willen!


Ik wil graag weten wie mij heeft aangemeld

Als u wilt weten door wie u bij Present bent aangemeld, neemt u dan gerust contact met ons op. Dan informeren wij u daarover.