Dit is Present

Dit zijn wij

In veel plaatsen in Nederland zijn we Present. We hebben tientallen lokale stichtingen, zo ook in Hollands Kroon. Al vele vrijwilligers vonden via ons hun weg naar kortdurende projecten in hun eigen buurt of regio. Hun werk vormt een welkome aanvulling op de bestaande professionele hulpverlening. Daarbij is zo’n project doorgaans voor de hulpgever en de ontvanger verrijkend.

Via Present Hollands Kroon komen we bij veel mensen over de vloer. Tal van vrijwilligers gaan via ons voor een dag of dagdeel aan de slag. Opruimen, schoonmaken, schilderen of gewoon een bakje koffie en een luisterend oor. Het kan allemaal via Present.

Kantoor

Als Present Hollands Kroon maken we deel uit van een landelijk netwerk. Het kantoor van Present Nederland met enkele betaalde krachten en vrijwilligers staat in Amersfoort.
Veel mensen zijn Present in Hollands Kroon en overal in Nederland. We hebben ook een lokaal team en bestuur voor Present Hollands Kroon. Hieronder lees je wie we zijn en waar je ons voor kunt bellen of mailen. Het team van Present Hollands Kroon bestaat uit:

Monique de Vries-Bosmans

Coördinator
info@presenthollandskroon.nl
06-27154378

Mira Meihuizen

Coördinator 
info@presenthollandskroon.nl
06-37278921


Bestuur

Hieronder kun je kennismaken met onze bestuursleden.

Piet Groen

Voorzitter

Marian Kan-Jonkman

Secretaris

Gerard Knoop

Penningmeester

Petra Blijdorp

Algemeen bestuurslid

Jeannette Oudejans

Algemeen bestuurslid

Contact

Wil je graag in contact komen met een van onze bestuurders? Neem gerust contact met ons op.