Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Meedoen als Bedrijf…

 

Wilt u Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) handen en voeten geven? Dan is een samenwerking met Present Leiden de overweging waard. Present kan u helpen om impact te hebben in de lokale samenleving waar uw bedrijf is gevestigd. Deelname levert inspiratie en verbondenheid op voor het hele bedrijf.

Lees meer

Meedoen als Bedrijf

Krattenvullersactie groot succes!

Maar liefst 160 kratten heeft de Krattenvullersactie van Present opgeleverd! Op meer dan 20 adressen werd er in de maanden maart tot en met juli door vrijwilligers een krat in de voortuin gezet waar de straat/buurt houdbare producten voor de Voedselbank konden doneren. Dank aan alle Krattenvullers en donateurs van houdbare producten voor jullie inzet! Het aantal huishoudens wat afhankelijk is van de Voedselbank groeit, dus zij zijn erg blij met deze opbrengst.

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Jaaa, it's official! Maak kennis met onze nieuwe Jong Presenter Jedidja! Jedidja gaat onder andere meehelpen met het voorbereiden van de vrijwilligersprojecten, meedenken over werving en helpen met het realiseren van het Kerstengelproject dit jaar. Haar motivatie: "Ik wil uit mijn bubbel stappen en iets voor anderen kunnen betekenen. Ik kijk er naar uit om meer Presentprojecten te doen en heel veel te leren over mezelf en anderen!" ... Lee meerSee Less

2 days ago

Jaaa, its official! Maak kennis met onze nieuwe Jong Presenter Jedidja! Jedidja gaat onder andere meehelpen met het voorbereiden van de vrijwilligersprojecten, meedenken over werving en helpen met het realiseren van het Kerstengelproject dit jaar. Haar motivatie: Ik wil uit mijn bubbel stappen en iets voor anderen kunnen betekenen. Ik kijk er naar uit om meer Presentprojecten te doen en heel veel te leren over mezelf en anderen!

Comment on Facebook

Dag Jedidja! Ik kom graag een keer kennismaken.

Heel veel plezier op die leuke werkplek!

Geweldig! Succes !

View more comments

Load more

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Blog

MEER blogs >>

Vrijwilliger "Onze tijd was goed besteed. We hebben letterliJk en figuurliJk ruimte in iemands leven mogen creëren!”"