Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Meedoen als Bedrijf…

 

Wilt u Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) handen en voeten geven? Dan is een samenwerking met Present Leiden de overweging waard. Present kan u helpen om impact te hebben in de lokale samenleving waar uw bedrijf is gevestigd. Deelname levert inspiratie en verbondenheid op voor het hele bedrijf.

Lees meer

Meedoen als Bedrijf

Blog Mieke Kerkhof:

‘Ik zit gewoon te suizebollen’

‘Ik zit gewoon te suizebollen, dat jullie hier zijn.’ Aan de keukentafel kijkt Ans* het kringetje van drie vrijwilligers rond, die op vrijdagmorgen haar kamer komen sauzen. ‘Ik heb nog nooit in mijn leven…

Lees meer…

Facebook

Stichting Present Leiden / Oegstgeest heeft het bericht van Beleidendekerk gedeeld.
Stichting Present Leiden / Oegstgeest

Bijzonder gesprek tussen fotograaf/journalist en predikant Maarten Boersema en een van de mensen die we als Present hebben ontmoet afgelopen jaar.Lijden in Leiden (4)

Vorige week was ik op bezoek bij deze man... Lees meer: beleidendekerk.nl/?p=210

Stichting Present Leiden / Oegstgeest, De Binnenvest.
... Lee meerSee Less

16 hours ago

Bijzonder gesprek tussen fotograaf/journalist en predikant Maarten Boersema en een van de mensen die we als Present hebben ontmoet afgelopen jaar.

Kom erbij! is het thema van de Kinderboekenweek 2018. Dat liet deze oudere mevrouw zich geen tweede keer zeggen :) De kleuters van GBS De Lichtwijzer zijn vanmorgen voorgelezen door een mevrouw die op deelneemt aan de dagbesteding van MarenteWijckerslooth. Mooi om als Present de groeiende samenwerking tussen school en zorginstelling mogelijk te maken. ... Lee meerSee Less

4 days ago

Kom erbij! is het thema van de Kinderboekenweek 2018. Dat liet deze oudere mevrouw zich geen tweede keer zeggen :) De kleuters van GBS De Lichtwijzer zijn vanmorgen voorgelezen door een mevrouw die op deelneemt aan de dagbesteding van MarenteWijckerslooth. Mooi om als Present de groeiende samenwerking tussen school en zorginstelling mogelijk te maken.

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Blog

MEER blogs >>

Vrijwilliger "Onze tijd was goed besteed. We hebben letterliJk en figuurliJk ruimte in iemands leven mogen creëren!”"