Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol en leuk het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin je in te zetten om een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je. Word bijvoorbeel flexer in een flex-team!

Lees meer

aanmelden ALS Individu of FLEXER

Het RIVM heeft stichting Present aangemoedigd om het werk voort te zetten, natuurlijk met inachtneming van de maatregelen. Hoe gaan wij tijdens deze coronacrisis met een groep vrijwilligers om met de kern van present zijn; een fysieke ontmoeting tussen de vrijwilligers en de hulpvrager?

Lees meer

Facebook berichten

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Een alleenstaande moeder die helemaal opnieuw moest beginnen is vandaag geholpen door deze 3 mannen.Ze hebben de keuken en gang gesaust, + deuren geverfd . De woonkamer 'moet' nog maar lukte er voor vandaag niet bij.
Na gedane arbeid een heerlijk bord eten 🙏
... Lees meerSee Less

20 hours ago

Een alleenstaande moeder die helemaal opnieuw moest beginnen is vandaag geholpen door deze 3 mannen.Ze hebben de keuken en gang gesaust, + deuren geverfd . De woonkamer moet nog maar lukte er voor vandaag niet bij.
Na gedane arbeid een heerlijk bord eten 🙏Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Wat geweldig jongens, wat fijn dat we nog steeds present kunnen zijn 💪🏻 #omziennaarelkaar

Load more

Nieuws

Meer nieuws >>

Projecten

Meer projecten >>

Begeleider: Stichting Present heeft met het project het gezin enorm met de verhuizing geholpen! Een goede samenwerking tussen de verschillende partijen."