Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol en leuk het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin je in te zetten om een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je. Word bijvoorbeel flexer in een flex-team!

Lees meer

aanmelden ALS Individu of FLEXER

Het RIVM heeft stichting Present aangemoedigd om het werk voort te zetten, natuurlijk met inachtneming van de maatregelen. Hoe gaan wij tijdens deze coronacrisis met een groep vrijwilligers om met de kern van present zijn; een fysieke ontmoeting tussen de vrijwilligers en de hulpvrager?

Lees meer

Facebook berichten

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen zal ik morgen niet met het groene bankje in de Voorhof zitten.Zolang deze maatregelen gelden staat het groene bankje even in de schuur😊

Uiteraard ben ik telefonisch wél te bereiken! Heeft u ideeën over vrijwilligerswerk en ouder worden, over inzet van uw tijd, talent en interesses? Heeft u tips of trucs of mist u iets in het aanbod voor vrijwilligerswerk in Franeker en omstreken? Ik hoor het graag!

Harmke Lagerwaard

0649576484

Mailen mag ook

harmkelagerwaard@presentnwf.nl
... Lees meerSee Less

3 days ago

Load more

Nieuws

Meer nieuws >>

Projecten

Meer projecten >>

Begeleider: Stichting Present heeft met het project het gezin enorm met de verhuizing geholpen! Een goede samenwerking tussen de verschillende partijen."