24 uur Social Hydrogen Challenge en Stichting Present steekt mensen een hart onder de riem!

14-05-2020

De 24 uur Waterstof Challenge, oorspronkelijk gepland op 15 en 16 mei, kan vanwege het coronavirus helaas niet plaats vinden. Normaal gesproken nemen hier ongeveer 25 teams aan deel wat uiteraard nu, vanwege het coronavirus, niet mogelijk is. Juist vanwege dit coronavirus willen wij Nederlanders een hart onder de riem steken en heeft de organisatie van de 24 uur Waterstof Challenge samen met Stichting Present de 24 uur Social Hydrogen Challenge bedacht en op 15 en 16 mei gepland.

Ons plan is om diverse hulpvragen uit te voeren die door verschillende landelijke Present stichtingen worden of al zijn aangereikt. Denk bijvoorbeeld aan een schilderij, gemaakt door kleinkinderen, afleveren bij oma, of aan bedrijven die iets leuks willen doen voor hun relaties waaraan ze door de maatregelen minder aandacht hebben kunnen schenken. Om de verzoeken die uit het hele land zullen komen zo goed mogelijk te kunnen bedienen, starten wij vanuit de regio Zuid-Holland, Utrecht en Overijssel en doen we veel andere provincies aan.

De Social Hydrogen Challenge komt ook hier langs

Ook Nunspeet staat op de kaart van de Social Hydrogen Challenge. Zaterdagochtend rond 9.00 uur wordt één van de waterstofauto’s verwacht bij Het Venster. Hij zal daar 40 EHBV (Eerste Hulp Bij Verveling) pakketjes overhandigen aan de coördinator van het taalmaatjes project.

Update
Op zaterdag 16 mei was het zover. Hier kun je zien dat de auto aan komt rijden en kun je horen wat Marleen erover vertelt.