Dit is Present

Dit zijn wij

Op veel plekken in Nederland zijn we Present. We hebben tientallen lokale stichtingen, zo ook in Parkstad. Al vele vrijwilligers vonden via ons hun weg naar kortdurende projecten in hun eigen buurt of regio. Hun werk vormt een welkome aanvulling op de bestaande professionele hulpverlening. Daarbij is zo’n project doorgaans voor de hulpgever en de ontvanger verrijkend.

Via Present Parkstad komen we bij veel mensen over de vloer. Tal van vrijwilligers gaan via ons voor een dag of dagdeel aan de slag. Opruimen, schoonmaken, schilderen of gewoon een bakje koffie en een luisterend oor. Het kan allemaal via Present.

Kantoor

Als Present Parkstad maken we deel uit van een landelijk netwerk. Het kantoor van Present Nederland met enkele betaalde krachten en vrijwilligers staat in Amersfoort.
Veel mensen zijn Present in Parkstad en overal in Nederland. We hebben ook een lokaal team en bestuur voor Present Parkstad. Hieronder lees je wie we zijn en waar je ons voor kunt bellen of mailen. Het team van Present Parkstad bestaat uit:

Nienke Verkerk

Algemene Coördinator

nienke.verkerk@presentparkstad.nl
06 81 45 12 95


Bestuur

Hieronder kun je kort kennismaken met onze bestuursleden.

Arnold van Gessel

Penningmeester

John Kessen

Secretaris

Charles Claessens

Charles Claessens

lid

Contact

Wil je graag in contact komen met een van onze bestuurders? Neem gerust contact met ons op.