Dit is Present

Dit zijn wij

Op veel plekken in Nederland zijn we Present. We hebben tientallen lokale stichtingen, zo ook in Wageningen. Al vele vrijwilligers vonden via ons hun weg naar kortdurende projecten in hun eigen buurt of regio. Hun werk vormt een welkome aanvulling op de bestaande professionele hulpverlening. Daarbij is zo’n project doorgaans voor de hulpgever en de ontvanger verrijkend.

Via Present Wageningen komen we bij veel mensen over de vloer. Tal van vrijwilligers gaan via ons voor een dag of dagdeel aan de slag. Opruimen, schoonmaken, schilderen of gewoon een bakje koffie en een luisterend oor. Het kan allemaal via Present.

Kantoor

Als Present Wageningen maken we deel uit van een landelijk netwerk. Het kantoor van Present Nederland met enkele betaalde krachten en vrijwilligers staat in Amersfoort.
Veel mensen zijn Present in Wageningen en overal in Nederland. We hebben ook een lokaal team en bestuur voor Present Wageningen. Hieronder lees je wie we zijn en waar je ons voor kunt bellen of mailen. Het team van Present Wageningen bestaat uit:

Margriet Lamers

Projectcoördinator
margriet.lamers@presentwageningen.nl
+31 6 40 48 59 82

Wilma Smilde

Projectcoördinator

Paula Bosland

Tijdelijk projectcoördinator
paula.bosland@presentwageningen.nl
+31 6 22 08 93 34

Bram Karels

Trainee Jong Present

Max de Jong

Trainee Jong Present


Bestuur

Hieronder kun je kort kennismaken met onze bestuursleden.

Sjoerd Spoelstra

Voorzitter

Elise Hoek

Secretaris

Aniek Bouwman

Penningmeester

Johan Schuitemaker

Algemeen bestuurslid

Ries Brouwer

Algemeen bestuurslid

Contact

Wil je graag in contact komen met een van onze bestuurders? Neem gerust contact met ons op.