Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word Fannoot

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Deventer en omgeving het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Neem dan een aandeel in Present.

Lees meer

Steun ons als fannoot

Meet & Eat

twello-syrian-dinner-may-16-smaller

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Facebook

"Een klein wondertje gebeurde vanmiddag... Zoveel werk hebben jullie verzet. Wat ben ik blij en dankbaar. Nu kan ik weer verder, een nieuwe start voor mij" Dat waren de woorden van de hulpontvanger voor de enthousiaste leerlingen van Aoc Oost Twello, die de praktijkles via Present hebben gedaan vandaag. Dat was een hele leuke praktijkles, met zo'n blije meneer. En een mooie start van de herfstvakantie! ... Lee meerSee Less

6 days ago

Een klein wondertje gebeurde vanmiddag... Zoveel werk hebben jullie verzet. Wat ben ik blij en dankbaar. Nu kan ik weer verder, een nieuwe start voor mij Dat waren de woorden van de hulpontvanger voor de enthousiaste leerlingen van Aoc Oost Twello, die de praktijkles via Present hebben gedaan vandaag. Dat was een hele leuke praktijkles, met zon blije meneer. En een mooie start van de herfstvakantie!

Gezocht: hulpsinterklazen, gastgezinnen & nog meer leuke nieuwtjes. Onze laatste nieuwsbrief kun je nalezen via bit.ly/herfstupdate. Vanaf nu in je mailbox? Meld je aan: stichtingpresent.nl/deventer/aanmelden-nieuwsbrief/. ... Lee meerSee Less

7 days ago

Gezocht: hulpsinterklazen, gastgezinnen & nog meer leuke nieuwtjes. Onze laatste nieuwsbrief kun je nalezen via http://bit.ly/herfstupdate. Vanaf nu in je mailbox? Meld je aan: http://stichtingpresent.nl/deventer/aanmelden-nieuwsbrief/.

Vrijwilliger "“Onze tijd was goed besteed. We hebben letterliJk en figuurliJk ruimte in iemands leven mogen creëren!”"