Genomineerd, dus stem! Help Nederland vooruit, een initiatief van ING

22-01-2018

Wij geloven in de kracht van Stichting Present. De ING ook, want blij en trots kunnen wij melden dat Present Almelo is geselecteerd voor een donatie van het ING Nederland fonds. Vanaf maandag 22 januari tot en met 11 februari 2018 kun je via deze speciale stempagina op ons stemmen.  Alleen met het behalen van (zoveel mogelijk) stemmen maken wij kans op de donatie.

Dus: ben je enthousiast over onze projecten en vind je het belangrijk dat we onze maatschappelijke projecten blijven doen in Almelo? Stem dan op ons.

Verder:

  • Per e-mail adres kan er één keer gestemd worden. Heb je meerdere email adressen, gebruik die ook gerust. Met elk e-mail adres kan je namelijk 1x stemmen. Hoe meer er gestemd wordt op ons initiatief, hoe meer kans we maken op de prijs en donatie van € 5.000.
  • Nadat je hebt gestemd ontvang je in je e-mail een bevestigingslink. ING gebruikt de e-mailadressen van de stemmers alleen om de stem te bevestigen. De gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.
  • Handig! Als je gestemd hebt, kan je dit makkelijk via de knoppen op de stempagina bekrachtigen op je eigen sociale media kanalen. Zo kan jouw eigen netwerk zien dat je ons steunt en eventueel ook stemmen! Van harte aanbevolen ;)!
  • Voor meer informatie over het ING Nederland fonds, klik hier