Voskamp Almelo geeft waardecheque aan Present Almelo

13-05-2019

Afgelopen vrijdag zijn we verrast met een waardecheque van Voskamp Almelo. Een mooi bedrag dat ons werk in Almelo ondersteund. De cheque werd uitgereikt ter gelegenheid van de vitaliteitsdag. We zijn hier heel blij mee, want als stichting kunnen we financiële steun goed gebruiken.

Landelijke samenwerking Voskamp Groep en Present Nederland

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is gelukkig steeds belangrijker aan het worden in het bedrijfsleven. Zo heeft de Voskamp Groep onlangs een landelijk contract afgesloten met Present Nederland. Dit betekent dat medewerkers van Voskamp zich in kunnen zetten voor de maatschappij. Ze mogen tijdens hun werktijd mooie projecten invullen via Present. Daar zijn we heel blij mee, want zo kunnen we nog meer verbinding leggen tussen verschillende mensen.

Burgemeester reikt Voskamp Almelo PSO-certificaat uit

Voskamp Almelo ziet om naar de maatschappij en let ook goed op haar eigen medewerkers. Afgelopen vrijdag hebben ze een vitaliteitsruimte geopend. Ook hebben ze een PSO certificaat (trede 2) behaald. Erg leuk is dat dit certificaat is uitgereikt door de burgemeester van Almelo, de heer Arjen Gerritsen, onze ambassadeur.

Op de foto zie je Irene Geerts, algemeen coördinator Present Almelo en Ineke Jonker van Present Nederland.