Nieuws

Voskamp Doe(t)dag

3 juli 2023

Op vrijdag 23 juni was het zover: de landelijke Voskamp Doe(t)dag! Door heel Nederland gingen er groepen collega’s op pad voor hun medemens. Het initiatief komt uit het filiaal in Almelo, waar Hans van Es de kar trok. In Almelo gingen dan ook zes groepen op pad om zowel praktische als sociale projecten te doen.

Er was een groep die een Pipowagen heeft opgeknapt, een groep die de bakkerij van Heerlijk Happy heeft geschrobt, een groep die gekookt heeft met ouderen, een groep die de tuin van een zorginstelling heeft opgeknapt, een groep die spelletjes met ouderen heeft gedaan en een groep die met mensen met een verstandelijke beperking heeft gebakken.

Zoveel mensen die met elkaar in contact kwamen, elkaar hebben ontmoet en iets waardevols voor een ander hebben betekent. Zoveel zorg, aandacht, hulp en liefde die deze mensen hebben gebracht in heel Almelo. Daar worden we stil van…

Dat vrijwilligerswerk doen voor zowel de gever als de ontvanger waardevol is, hebben we ook nu weer gemerkt. En dat dit als collega’s heel verbindend werkt, zien we ook opnieuw.

Wij willen onze partner de Voskamp Groep heel hartelijk bedanken voor al jullie inzet en enthousiasme, ook namens de bewoners en hupverleners van de verschillende instellingen die jullie hebben geholpen. Het was goed! We zien alweer uit naar volgend jaar!