Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Aanmelden Als Groep

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Aanmelden Als Individu

Het werk van Present groeit!

Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in de Bollenstreek het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Steun ons dan met een financiële bijdrage! Help Present helpen!

Steun ons als Fannoot

Vacatures

Momenteel hebben wij diverse vrijwilligers vacatures. Klik op het plaatje hieronder voor meer informatie.

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Na deze bijzondere periode liggen er veel projecten die we nu niet kunnen doen op ons te wachten. Heb jij zin om mee te helpen bij mensen die dat zelf niet (meer) kunnen? Je bent van harte welkom! Aanmelden kan hier; stichtingpresent.nl/bollenstreek/aanmelden/ ... Lee meerSee Less

3 days ago

Na deze bijzondere periode liggen er veel projecten die we nu niet kunnen doen op ons te wachten. Heb jij zin om mee te helpen bij mensen die dat zelf niet (meer) kunnen? Je bent van harte welkom! Aanmelden kan hier; https://stichtingpresent.nl/bollenstreek/aanmelden/

Ben jij hulpverlener en heb je een client die zelf de boodschappen nu niet kan of durft te doen? Meld dan hier aan; stichtingpresent.nl/bollenstreek/hulpverlener-in-tijden-van-corona/ Delen is fijn! En spontaan boodschappen doen voor je buurvrouw is natuurlijk ook 👍. ... Lee meerSee Less

4 days ago

Ben jij hulpverlener en heb je een client die zelf de boodschappen nu niet kan of durft te doen? Meld dan hier aan; https://stichtingpresent.nl/bollenstreek/hulpverlener-in-tijden-van-corona/ Delen is fijn! En spontaan boodschappen doen voor je buurvrouw is natuurlijk ook 👍.

Koekjes bakken is altijd al leuk om te doen, zeker met kinderen. In deze tijd ze bakken en bij iemand voor de deur leggen maakt het misschien nog wel fijner nu!
Ben jij hulpverlener en heb je een client die wel een opkikker kan gebruiken? Versgebakken koekjes bijvoorbeeld? Meld dan hier aan; stichtingpresent.nl/bollenstreek/hulpverlener-in-tijden-van-corona/ Delen is fijn!
... Lee meerSee Less

1 week ago

Koekjes bakken is altijd al leuk om te doen, zeker met kinderen. In deze tijd ze bakken en bij iemand voor de deur leggen maakt het misschien nog wel fijner nu! 
Ben jij hulpverlener en heb je een client die wel een opkikker kan gebruiken? Versgebakken koekjes bijvoorbeeld? Meld dan hier aan; https://stichtingpresent.nl/bollenstreek/hulpverlener-in-tijden-van-corona/ Delen is fijn!
Load more

Sponsors

Vrijwilliger "Onze tijd was goed besteed. We hebben letterliJk en figuurliJk ruimte in iemands leven mogen creëren!"