Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word Fannoot

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Doetinchem het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Neem dan een aandeel in Present.

Lees meer

Steun ons als Fannoot

Present zijn voor statushouders!


Wil je iets betekenen voor statushouders in Doetinchem? Meld je dan aan voor Meet&Connect of als vrijwilliger voor een Presentproject in een mix met statushouders. We organiseren hiermee mooie ontmoetingen. Jij kunt ook meedoen!

Lees meer…. 

Facebook

#dtv
Ik ben weer een prachtig project aan het organiseren maar er lijkt een probleempje te ontstaan! We hebben ong 5 opklapbare rolstoelen nodig, die we een middag mogen gebruiken eind nov/begin december. Tips??
Oh ja liefst gratis natuurlijk, al onze projecten zijn voor mensen met een kleine beurs...
... Lee meerSee Less

2 days ago

Comment on Facebook

Stuur mij een berichtje dan kan ik je in contact brengen met Barry Peters. Hij kan waarschijnlijk wat voor jullie betekenen.

Ellemieke Peters-Prinsen Kan Barry hier wellicht iets in betekenen?

+ View previous comments

Het bedrijf Reed Business Information heeft jaarlijks een 'Reed Cares' week. Er worden wereldwijd allerlei projecten opgepakt die maatschappelijk betrokken zijn.
Present mocht drie projecten coördineren, dat doen we heel graag natuurlijk!
Afgelopen maandag was het eerste project, vanmiddag een groepje andere collega's die de mannen hebben geholpen van zorgboerderij Slangenburg. Het landschap rondom Kasteel Slangenburg netjes maken.. het bos blijft niet vanzelf zo prachtig! Het was een heerlijke middag in een mooie omgeving! ❤
Dank jullie wel!
... Lee meerSee Less

3 days ago

Het bedrijf Reed Business Information heeft jaarlijks een Reed Cares week. Er worden wereldwijd allerlei projecten opgepakt die maatschappelijk betrokken zijn. 
Present mocht drie projecten coördineren, dat doen we heel graag natuurlijk! 
Afgelopen maandag was het eerste project, vanmiddag een groepje andere collegas die de mannen hebben geholpen van zorgboerderij Slangenburg. Het landschap rondom Kasteel Slangenburg netjes maken.. het bos blijft niet vanzelf zo prachtig! Het was een heerlijke middag in een mooie omgeving! ❤
Dank jullie wel!

Tweets

Vrijwilliger "“Onze tijd was goed besteed. We hebben letterlijk en figuurlijk ruimte in iemands leven mogen creëren!”"