Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word donateur

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Doetinchem het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Word dan donateur van Present.

Lees meer

Steun ons als donateur

Present zijn voor statushouders!


Wil je iets betekenen voor statushouders in Doetinchem? Meld je dan aan voor Meet&Connect of als vrijwilliger voor een Presentproject in een mix met statushouders. We organiseren hiermee mooie ontmoetingen. Jij kunt ook meedoen!

Lees meer…. 

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Onze hartelijke dank gaat uit naar het coöperatiefonds van Rabobank Graafschap!
Wij mochten maar liefst een cheque met het prachtige bedrag van 5000 euro van hen ontvangen! Met deze donatie gelooft het coöperatiefonds van Rabobank Graafschap net zo als Present in het een beetje mooier maken van de locale samenleving.
Dit bedrag gaat ten goede komen aan de Klets&Koek vrouwenochtenden waarmee we nieuwkomersvrouwen uit hun isolement halen en ze verbinden aan Nederlandse vrouwen. We zien al voorzichtig mooie vriendschappen ontstaan en kunnen dankzij dit bedrag nog veel meer investeren in relatie's met deze vrouwen!
Hier worden we heel blij van!
... Lee meerSee Less

3 days ago

Onze hartelijke dank gaat uit naar het coöperatiefonds van Rabobank Graafschap!
Wij mochten maar liefst een cheque met het prachtige bedrag van 5000 euro van hen ontvangen! Met deze donatie gelooft het coöperatiefonds van Rabobank Graafschap net zo als Present in het een beetje mooier maken van de locale samenleving.
Dit bedrag gaat ten goede komen aan de Klets&Koek vrouwenochtenden waarmee we nieuwkomersvrouwen uit hun isolement halen en ze verbinden aan Nederlandse vrouwen. We zien al voorzichtig mooie vriendschappen ontstaan en kunnen dankzij dit bedrag nog veel meer investeren in relaties met deze vrouwen!
Hier worden we heel blij van!Image attachmentImage attachment

Een beweging op gang brengen in het omzien naar elkaar... dat is waar Present graag een handje bij wil helpen! En terwijl we de laatste week voor de vakantie allerlei projecten aan het afronden zijn, is hier een vrijwilliger van Present nog druk bezig om een tuin weer netjes en leefbaar te maken. Hij krijgt daarbij hulp van een zus en zwager van de hulpontvangster, die erg dankbaar zijn voor de hulp en ook graag mee willen helpen waar zij kunnen! Dat is een mooie beweging! #presentvoorjou ... Lee meerSee Less

4 days ago

Een beweging op gang brengen in het omzien naar elkaar... dat is waar Present graag een handje bij wil helpen! En terwijl we de laatste week voor de vakantie allerlei projecten aan het afronden zijn, is hier een vrijwilliger van Present nog druk bezig om een tuin weer netjes en leefbaar te maken. Hij krijgt daarbij hulp van een zus en zwager van de hulpontvangster, die erg dankbaar zijn voor de hulp en ook graag mee willen helpen waar zij kunnen! Dat is een mooie beweging! #presentvoorjouImage attachment

Comment on Facebook

Veel handen maken ligt werk. Samenwerking is mooier met meer dan 1.😉

View more comments

Tweets

Vrijwilliger "“Onze tijd was goed besteed. We hebben letterlijk en figuurlijk ruimte in iemands leven mogen creëren!”"