Bestuur

Het bestuur van Present Elburg vergadert vijf maal per jaar. De coördinator is hierbij aanwezig. Het bestuur ontvangt geen vergoeding voor de inzet en gemaakte kosten.​​

Monique van Esterik / voorzitter bestuur
Ik ben Monique van Esterik. Met mijn man en kinderen woon ik in Elburg. Sinds mei 2019 ben ik voorzitter bij Present Elburg. Mijn motivatie daarvoor is dat ik het belangrijk vind om om te zien naar anderen en wat te doen voor anderen. Deze functie kwam op mijn pad en daar kon ik geen nee tegen zeggen. Waarom? Omdat de missie van Present mij op het lijf is geschreven, namelijk het omzien naar anderen. We willen als Present daar ons steentje in bijdragen voor de inwoners van de gemeente Elburg. Hoe fijn en bijzonder is het om dat te mogen doen.
Naast moeder, vrouw en voorzitter van Present ben ik directeur bij een gemeente.
Adriana van der Heide / secretaris
Mijn naam is Adriana van der Heide. Ik woon in Elburg en ben moeder van Jelte en Merel. Sinds 2019 ben ik actief bij Stichting Present Elburg als secretaris. Ik vind het mooi om van betekenis te kunnen zijn als vrijwilliger binnen onze maatschappij, en Stichting Present is voor mij een mooie manier om dat vorm te geven. Verbinding maken tussen mensen en het omzien naar elkaar spreken me erg aan, het zijn dingen die we in onze drukke samenleving in mijn beleving ook goed kunnen gebruiken. Ik werk als leerkracht en bestuursondersteuner bij een scholenstichting. Hopelijk kan mijn ervaring in het onderwijs van betekenis zijn voor de Stichting.
Henry van Hattem / penningmeester
Sinds 2018 ben ik betrokken bij Stichting Present Elburg. In het dagelijks leven ben ik actief als accountant bij Visser & Visser, naast adviseur voor het MKB begeleidt ik bedrijven in het MKB bij financieringsvraagstukken en in geval van fusie en overnames.
Ook ben ik lid van het dagelijks bestuur van een bedrijvenkring in Apeldoorn en van de stichting Leergeld.
Henk de Bruin / algemeen bestuurslid
Henk de Bruin is bestuurslid van Stichting Present Elburg en is een van de initiatiefnemers in de oprichting van de stichting geweest. Henk is commercieel directeur van Ehrbecker Electro Groothandel. Naast deze functie heeft hij diverse nevenfuncties en stichtingen onder zijn beheer. Hij maakt onderdeel uit van CBCM Nederland. Dit is een vereniging van christenzakenmensen. Ook zet Henk de Bruijn zich ook in voor de MAF.
edwin van der linde Arno Klein
Edwin van der Linde / algemeen bestuurslid
Sinds mijn geboorte woon ik in Elburg en voel ik me hier erg op mijn gemak in deze omgeving. Samen met mijn vrouw en 4 kinderen wonen wij in woonwijk “Het Molendorp”. In 2008 ben ik met een eigen makelaarskantoor begonnen. In feite is Present ook een “makelaarskantoor”. Alleen dan wel op een heel andere manier, dan waar ik mij in mijn werk mee bezig houdt.In mijn vrije tijd sport ik graag: MTB’en, racefietsen, hardlopen en schaatsen. Niet om aan wedstrijden mee te doen, maar gewoon om lekker gezond bezig te zijn en fit te blijven.In 2016 werd ik samen met Arno gevraagd om het bestuur van Present te komen versterken. Ik kende Present toen nog niet heel erg goed, behalve dat de toenmalige voorzitter ons kantoor had gevraagd om lid van de club van 100 te worden. Het sociale aspect van naar elkaar omzien en elkaar helpen is mij als kind met de paplepel ingegeven. De samenleving wordt steeds meer ik-gericht en helaas kunnen een heel aantal mensen daar niet meer in mee komen. Daarom wil ik mijn vrije tijd inzetten binnen Present Elburg om mee te helpen aan de mooie doelstelling van deze stichting.Om het goede en mooie werk van Present te kunnen blijven doen is er geld nodig. De stichting heeft 1 betaalde kracht in dienst om het vrijwilligerswerk te coördineren en begeleiden. Samen met de andere bestuursleden en fondsenwervers proberen wij een gezonde financiële positie te hebben en voor de langere duur te houden in de stichting.racefiets.
Arno Klein / algemeen bestuurslid
Mijn naam is Arno Klein uit Elburg, getrouwd met Alice Klein-van de Streek en wij hebben samen drie kinderen: Loïs, Joep en Lieke. Wij “kerken” bij de VEG Elburg. Sinds drie jaar ben ik zelfstandig ondernemer als verzekeringsadviseur met mijn bedrijf Klein & Uitslag, Assurantie- en Hypotheekadvies in Oldebroek. Mijn hobby’s zijn voetbal, hardlopen en muziek luisteren. Ik wil graag mensen helpen en ook iets voor een ander betekenen. Jongeren, ouderen, iedereen is waardevol. Gedreven vanuit mijn geloof. Door in het bestuur van de Stichting Present plaats te nemen, hoop ik hiermee een steentje bij te dragen in de samenleving. Graag wil ik bedrijven en ondernemers enthousiast maken om dit werk te sponsoren, financieel of in natura.