Bestuur

Het bestuur van Present Elburg vergadert vijf maal per jaar. De coördinator is hierbij aanwezig. Het bestuur ontvangt geen vergoeding voor de inzet en gemaakte kosten.​​

Gerard van der Velde / voorzitter bestuur
Gerard van der Velde is voorzitter van het Present Elburg bestuur. Hij heeft jarenlang voor Gemeente Elburg gewerkt als wethouder en zet zich nu onder andere in voor Stichting Present. Gerard doet veel vrijwilligerswerk en heeft verschillende bestuursfuncties.
Hij is in zijn kerkelijke gemeente actief als voorzitter van de kerkenraad bij de Nederlands Gereformeerde kerk te Wezep. Ook is hij voorzitter van de Evangelisatiecommissie NGK en van de Leerschool bij de Botterstichting Elburg. Daarnaast is hij voorzitter van het IMO, Interkerkelijk Missionair overleg te Wezep.
Henk de Bruin / algemeen bestuurslid
Henk de Bruin is bestuurslid van Stichting Present Elburg en is een van de initiatiefnemers in de oprichting van de stichting geweest. Henk is commercieel directeur van Ehrbecker Electro Groothandel. Naast deze functie heeft hij diverse nevenfuncties en stichtingen onder zijn beheer. Hij maakt onderdeel uit van CBCM Nederland. Dit is een vereniging van christenzakenmensen. Ook zet Henk de Bruijn zich ook in voor de MAF.
edwin van der linde
Edwin van der Linde / secretaris
Sinds mijn geboorte woon ik in Elburg en voel ik me hier erg op mijn gemak in deze omgeving. Samen met mijn vrouw en 4 kinderen wonen wij in woonwijk “Het Molendorp”. In 2008 ben ik met een eigen makelaarskantoor begonnen. In feite is Present ook een “makelaarskantoor”. Alleen dan wel op een heel andere manier, dan waar ik mij in mijn werk mee bezig houdt.In mijn vrije tijd sport ik graag: MTB’en, racefietsen, hardlopen en schaatsen. Niet om aan wedstrijden mee te doen, maar gewoon om lekker gezond bezig te zijn en fit te blijven.In 2016 werd ik samen met Arno gevraagd om het bestuur van Present te komen versterken. Ik kende Present toen nog niet heel erg goed, behalve dat Gerard ons kantoor had gevraagd om lid van de club van 100 te worden. Het sociale aspect van naar elkaar omzien en elkaar helpen is mij als kind met de paplepel ingegeven. De samenleving wordt steeds meer ik-gericht en helaas kunnen een heel aantal mensen daar niet meer in mee komen. Daarom wil ik mijn vrije tijd inzetten binnen Present Elburg om mee te helpen aan de mooie doelstelling van deze stichting.Om het goede en mooie werk van Present te kunnen blijven doen is er geld nodig. De stichting heeft 1 betaalde kracht in dienst om het vrijwilligerswerk te coördineren en begeleiden. Samen met de andere bestuursleden en fondsenwervers proberen wij een gezonde financiële positie te hebben en voor de langere duur te houden in de stichting.
Hans Hofman / algemeen bestuurslid
Mijn naam is Hans Hofman (44 jaar) uit Elburg. Ik ben getrouwd met Elze en samen hebben wij vier kinderen, Mirthe, Benthe, Thirza en Matthé. Ik werk als accountant bij accountantsorganisatie Baker Tilly. In dit werk houd ik mij vooral bezig met de controle van subsidieverantwoordingen en begeleiding van klanten bij het inrichten van subsidieadministraties.Als christen wil ik graag bijdragen aan inspiratie voor ieder mensenhart en golven van gerechtigheid wereldwijd. Golven van gerechtigheid beginnen dichtbij. Ik geloof in de totaliteit en inclusiviteit van de samenleving. Een samenleving waarin iedereen waardevol is en we elkaar helpen waar nodig. Daarom heb ik mijn steen in het water van Present Elburg gegooid. Gerechtigheid, de hulp aan anderen die de hulp nodig hebben, begint dichtbij.Naast mijn inzet voor Present Elburg ben ik ouderling in de Hervormde Gemeente Elburg Wijk Oost. Daarnaast zit ik in het Ministry-team en ben ik mede organisator van de mannenochtenden. Als ik naast gezin, werk, kerk en Present nog tijd over heb, dan ga ik graag aan de wandel met Elze en onze hond. Of ik pak een boek of de racefiets.
Arno Klein
Henry van Hattem / penningmeester
Sinds 2018 ben ik betrokken bij Stichting Present Elburg. In het dagelijks leven ben ik actief als accountant bij Visser & Visser, naast adviseur voor het MKB begeleidt ik bedrijven in het MKB bij financieringsvraagstukken en in geval van fusie en overnames.
Ook ben ik lid van het dagelijks bestuur van een bedrijvenkring in Apeldoorn en van de stichting Leergeld.
Arno Klein / algemeen bestuurslid
Mijn naam is Arno Klein (47 jaar) uit Elburg, getrouwd met Alice Klein-van de Streek en wij hebben samen drie kinderen: Loïs, Joep en Lieke. Wij “kerken” bij de VEG Elburg. Sinds drie jaar ben ik zelfstandig ondernemer als verzekeringsadviseur met mijn bedrijf Klein & Uitslag, Assurantie- en Hypotheekadvies in Oldebroek. Mijn hobby’s zijn voetbal, hardlopen en muziek luisteren. Ik wil graag mensen helpen en ook iets voor een ander betekenen. Jongeren, ouderen, iedereen is waardevol. Gedreven vanuit mijn geloof. Door in het bestuur van de Stichting Present plaats te nemen, hoop ik hiermee een steentje bij te dragen in de samenleving. Graag wil ik bedrijven en ondernemers enthousiast maken om dit werk te sponsoren, financieel of in natura.