Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word Vriend van Present Gouda

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Gouda het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Neem dan een aandeel in Present.

Lees meer

Steun ons als Vriend van

Facebook

Stichting Present Gouda heeft zijn/haar bericht gedeeld.
Stichting Present Gouda

Doe je mee? Vanaf een klein bedrag ben je al Vriend van Present Gouda! Als je voor 1 april Vriend van Present Gouda wordt, maak je ook nog eens kans op dit kinderkookboek van de Rabobank Foundation. Beschikbaar gesteld door Rabobank Gouwestreek. Samen kunnen we ervoor zorgen dat we kunnen blijven bijdragen in de samenleving🍀Word voor 1 april Vriend van Present Gouda en maak kans op een uniek kinderkookboek voor je (klein)kids: Roots Kids.
Gedoneerd door Rabobank Gouwestreek,dank daarvoor!
stichtingpresent.nl/gouda/doneren/
Roots Kids: Één van de leidende thema’s van de Rabobank is ‘Banking for Food’. Van oudsher zijn zij een boerencoöperatie, wat alles te maken heeft met food. De Rabobank Foundation zet zich in om boeren in verre landen zelfredzaam te maken door de inzet van onze expertise en ons netwerk. Ook is de Foundation ervan overtuigd dat als kinderen op jonge leeftijd zich bewust worden van de herkomst van voedsel, dit invloed heeft op hun waardering voor voeding. Vorig voorjaar mochten Nederlandse kinderen leuke en interessante vragen insturen voor Afrikaanse kinderen. Bijna 100 vragen werden ingestuurd! Rabobank Foundation stelde de vragen aan kinderen in Afrika en maakt er een uniek kookboek van: Roots Kids. #vriendvan #verschilmaken #rabobankfoundation
... Lees meerLees minder

21/03/18

Doe je mee? Vanaf een klein bedrag ben je al Vriend van Present Gouda! Als je voor 1 april Vriend van Present Gouda wordt, maak je ook nog eens kans op dit kinderkookboek van de Rabobank Foundation. Beschikbaar gesteld door Rabobank Gouwestreek. Samen kunnen we ervoor zorgen dat we kunnen blijven bijdragen in de samenleving🍀
Stichting Present Gouda heeft het bericht van Vrijwilligers Informatie Punt Gouda gedeeld.
Stichting Present Gouda

Zien we je ook bij de stand van Present Gouda? Tot dan!Zet alvast in uw agenda: 20 april Vrijwilligersmarkt van 16:00 - 18:00 uur. Huis van de Stad.
Zo'n 40 organisaties hebben veel leuke vrijwilligersvacatures. Zij gaan graag met u in gesprek.
Tot ziens op 20 april!
... Lees meerLees minder

20/03/18

Zien we je ook bij de stand van Present Gouda?  Tot dan!
Stichting Present Gouda heeft de omslagfoto bijgewerkt.
Stichting Present Gouda

... Lees meerLees minder

20/03/18

Nieuws

Meer nieuws >>

Vrijwilliger "Onze tijd was goed besteed. We hebben letterliJk en figuurliJk ruimte in iemands leven mogen creëren!"