Een verschil maken samen
met anderen

Door anderen te helpen

Iedereen kan iets betekenen voor anderen. Ook jij! Ontdek hoeveel plezier en voldoening het geeft om een ander te ontmoeten en te helpen. Stel een dag(deel) die ander centraal en leer andere mensen kennen.

Passend project

Present helpt graag bij het vinden van een kort vrijwilligersproject. Jouw kennis en kunde koppelen we samen met anderen aan mensen die het nodig hebben. Kortom, een project dat betekenis heeft voor een ander en tegelijk goed bij je past.

Vaker helpen?

Maak kennis met de flex groep. Samen met anderen help je mensen die soms sociaal geïsoleerd zijn, leven in armoede of kampen met fysieke en geestelijke problemen zoals ziekte, ouderdom of beperking. Jouw hulp is heel welkom.

Hoe werkt het?

Wil je eenmalig of juist vaker helpen? Maar weet je niet hoe of wie? Present organiseert flexprojecten waarbij je samen met anderen eenmalig of vaker iets voor een ander kan betekenen. Jij bepaalt wanneer en wat je leuk vindt.

Het Present-team


Via het Present-team kunnen bewoners met een hulpvraag op de kortere termijn geholpen worden. In het Present-team kun jij jezelf flexibel en op wisselende tijden inzetten. Als lid van dit team kom je in een WhatsApp-groep terecht. Wanneer jij de tijd hebt en alleen als het jou uitkomt, kun je ingaan op de klussen die daarin geplaatst worden. Het Present-team werkt bij een klus in ieder geval met twee vrijwilligers, soms met meer.

Het Present-team start vanaf augustus 2023. Wij zoeken nog vrijwilligers voor dit team. Wil jij je voor iemand inzetten? Laat het ons dan weten!

Wat doen we?

Present organiseert het volgende:

Aan de slag!

Benieuwd wat jij kan betekenen voor anderen via Present? Meld je aan, dan nemen wij contact met je op om je voorkeuren te bespreken. We staan je ook graag te woord als je vragen hebt.