Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen als gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GEZIN

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word Vriend

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Steenwijkerland het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Neem dan een aandeel in Present.

Lees meer

Steun ons als Vriend

Tijdcollecte

Hoe kun je als kerk vandaag de dag weer invulling geven aan de Bijbelse opdracht?

 

Lees meer

Partners

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Hoeveel #vrijwilligersuren zijn er gemaakt in 2019? Dat was de #prijsvraag van de kerstmarkt. De antwoorden varieerden tussen de 102 en 93871. Het juiste antwoord is 2048 uur vrijwilige inzet. De winnaar is Helena Brandsma met 2450 uur, heel goed ingeschat en van harte gefeliciteerd! Wil je contact met ons opnemen? #ikziejou ... Lee meerSee Less

1 day ago

Hier weer een inspirerende bijdrage van Adrianne Rook, opruimcoach :

Misschien herken je het wel, het nieuwe jaar is nog maar een weekje onderweg en je agenda zit alweer vol. Je hebt alweer een dozijn aanbiedingen in je mailbox staan van spullen die onmisbaar zijn of zo goedkoop dat je je afvraagt hoe dat ooit kan. Deze quote kreeg ik via whatsapp van iemand, ik vind hem prachtig.Voor mij zijn het die de momenten dat je elkaar echt ontmoet, tijd neemt om te geven en de ander te ziende moeite van het bewaren waard. Wat maakt een moment voor jou mooi en de moeite van het bewaren waard?
... Lee meerSee Less

3 days ago

Hier weer een inspirerende bijdrage van Adrianne Rook, opruimcoach : 

Misschien herken je het wel, het nieuwe jaar is nog maar een weekje onderweg en je agenda zit alweer vol. Je hebt alweer een dozijn aanbiedingen in je mailbox staan van spullen die onmisbaar zijn of zo goedkoop dat je je afvraagt hoe dat ooit kan. Deze quote kreeg ik via whatsapp van iemand, ik vind hem prachtig.Voor mij zijn het die de momenten dat je elkaar echt ontmoet, tijd neemt om te geven en de ander te ziende moeite van het bewaren waard.  Wat maakt een moment voor jou mooi en de moeite van het bewaren waard?
Load more

Nieuws

MEER nieuws >>

Vrijwilliger: ‘En iedere keer zie ik dan weer de twinkeling in de ogen, ogen die zeggen: wat ben ik dankbaar dat Present mij heeft geholpen!’"