Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen als gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GEZIN

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word Vriend

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Steenwijkerland het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Neem dan een aandeel in Present.

Lees meer

Steun ons als Vriend

Tijdcollecte

Hoe kun je als kerk vandaag de dag weer invulling geven aan de Bijbelse opdracht?

 

Lees meer

Partners

Facebook

Wat ontzettend gaaf als een onbekende zomaar zegt, ‘ ik zal je helpen de tuin winterklaar te maken en uitleggen wat je wanneer kunt doen om je tuin bij te houden’. ... Lee meerSee Less

7 days ago

Wat ontzettend gaaf als een onbekende zomaar zegt, ‘ ik zal je helpen de tuin winterklaar te maken en uitleggen wat je wanneer kunt doen om je tuin bij te houden’.

Vanochtend waren we te gast in Steenwijk bij Vluchtelingenwerk om te vertellen over onze stichting. Er is samen doorgesproken over de mogelijkheden om met statushouders als vrijwilligers een klus aan te pakken maar ook hoe wij met vrijwilligers iets voor hen kunnen betekenen. Het was fijn om hier samen over te spreken ! ... Lee meerSee Less

1 week ago

Vanochtend waren we te gast in Steenwijk bij Vluchtelingenwerk om te vertellen over onze stichting. Er is samen doorgesproken over de mogelijkheden om met statushouders als vrijwilligers een klus aan te pakken maar ook hoe wij met vrijwilligers iets voor hen kunnen betekenen. Het was fijn om hier samen over te spreken !

Blogs

MEER blogs >>

Vrijwilliger: ‘En iedere keer zie ik dan weer de twinkeling in de ogen, ogen die zeggen: wat ben ik dankbaar dat Present mij heeft geholpen!’"