Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen als gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GEZIN

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word Vriend

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Steenwijkerland het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Neem dan een aandeel in Present.

Lees meer

Steun ons als Vriend

Tijdcollecte

Hoe kun je als kerk vandaag de dag weer invulling geven aan de Bijbelse opdracht?

 

Lees meer

Partners

Facebook

Ook deze toppers stonden present.BEDANKT! ... Lee meerSee Less

13 hours ago

Vanochtend was deze groep al vroeg present om een woning van binnen en buiten te helpen opknappen. Wat super mooi om dit als groep te kunnen doen naar aanleiding van een presentatie in de kerk. En wat is het verbindend en bijzonder om deze unieke ervaring samen te beleven als gemeente en als groepen nav deze tijdcollecte. Fijn om dit met zoveel gemeenteleden en verschillende groepen te doen. Super bedankt allemaal! ... Lee meerSee Less

14 hours ago

Vanochtend was deze groep al vroeg present om een woning van binnen en buiten te helpen opknappen. Wat super mooi om dit als groep te kunnen doen naar aanleiding van een presentatie in de kerk. En wat is het verbindend en bijzonder om deze unieke ervaring samen te beleven als gemeente en als groepen nav deze tijdcollecte. Fijn om dit met zoveel gemeenteleden en verschillende groepen te doen. Super bedankt allemaal!

Blogs

MEER blogs >>

Vrijwilliger: ‘En iedere keer zie ik dan weer de twinkeling in de ogen, ogen die zeggen: wat ben ik dankbaar dat Present mij heeft geholpen!’"