Acties

Kerstengel Zoetermeer 2023

Stichting Present Zoetermeer organiseert in samenwerking met het Inter Levensbeschouwelijk Overleg Zoetermeer, het Beraad van Kerken en de kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen de Kerstengel Zoetermeer! Een mooie manier om in de periode vóór Kerst een lichtpuntje te zijn voor iemand die het nodig heeft.

Wat doet een Kerstengel?
In de vier weken voorafgaand aan Kerst (3 december tot 24 december) breng je als ‘Kerstengel’ in totaal vier keer een presentje bij iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken. Dit kan anoniem maar hoeft niet. Het gaat om een klein gebaar of presentje. Bijvoorbeeld door een kaartje te sturen, een verrassing aan de deur te hangen of wat lekkers te bakken. Het gaat om het gebaar en zeker niet om de hoeveelheid of dure dingen. Meld je aan om mee te doen!

Meld je aan als Kerstengel

Voor wie word je een Kerstengel?
Ouderen, jongeren, kinderen, ziek en gezond, eigenlijk komt gewoon iedereen die wat extra aandacht verdient in aanmerking als ontvanger van de Kerstengel-presentjes. Ken je iemand uit je omgeving die wel wat extra aandacht verdient? Geef hem of haar dan op als ontvanger van kerstengel-presentjes.

Geef iemand op als ontvanger

Let op!

Aanmelden is mogelijk tot 15 november via de links hierboven. Of bel op maandagen van 10.00 tot 12.00, op dinsdagen van 13.00 tot 15.00 uur op donderdagen van 18.00 tot 20.00 en op vrijdagen van 13.00 tot 16.00 uur naar telefoonnummer 06 – 47 63 37 73