Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Voor bedrijven

Gelooft u ook dat er meer nodig is dan winstcijfers? Vindt u maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk? Present Zoetermeer helpt bedrijven hier handen en voeten aan te geven.

Lees meer

Aanmelden als bedrijf

Flexpool

Wij geloven in een Zoetermeer waar mensen er zijn voor elkaar. Onze flexpool geeft hier handen en voeten aan.

Facebook

Present Zoetermeer heeft 4 nieuwe foto's toegevoegd.
Present Zoetermeer

Vandaag zijn we bij de Presentdagen in Doorn geweest. De dag begon met de prachtige zang van Roos Luyten. Daarna inspiratie en ideeën opgedaan tijdens de verschillende workshops.

De dag afgesloten met de SCAN-show: Rood, groen, geel en blauw: we weten nu hoe kleurrijk we zijn binnen Present Zoetermeer en Present Nederland! #Present2019
... Lee meerSee Less

3 days ago

Afgelopen week hebben we de eerste projecten van 2019 uitgevoerd. Met de scholieren van het ONC Clauslaan een aantal sociale projecten gedaan en zaterdag tweetal projecten. Waarbij we onder andere een slaapkamer hebben behangen. Fijn dat we weer zoveel mensen hebben kunnen helpen en verwennen. Wil jij ook eens iemand blij meld je dan bij ons aan. ... Lee meerSee Less

6 days ago

Afgelopen week hebben we de eerste projecten van 2019 uitgevoerd. Met de scholieren van het ONC Clauslaan een aantal sociale projecten gedaan en zaterdag tweetal projecten. Waarbij we onder andere een slaapkamer hebben behangen. Fijn dat we weer zoveel mensen hebben kunnen helpen en verwennen. Wil jij ook eens iemand blij meld je dan bij ons aan.

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Vrijwilliger "“Onze tijd was goed besteed. We hebben letterliJk en figuurliJk ruimte in iemands leven mogen creëren!”"