Nieuws

Verrassing voor bewoners WZH Oosterheem

8 November 2023

Bewoners van Woonzorg Centrum Haaglanden in Oosterheem, Zoetermeer kregen onlangs een prachtige verrassing: tien enthousiaste medewerkers van Van Dorp kwamen langs voor een gezellige oudhollandse spelletjesmiddag.

Er werd onder meer gesjoeld en gedamd en weer anderen speelden mens-erger-je-niet. Er werden ook vragenspelletjes gedaan en nog veel, veel meer. Als extraatje hadden de medewerkers van Van Dorp ook nog allerlei lekkers in oudhollands thema meegenomen. Zo konden de bewoners na afloop op hun kamers nog lekker even smullen en nagenieten.

Grote opkomst

Voor dit soort activiteiten zijn doorgaans veel vrijwilligers nodig die niet altijd beschikbaar zijn. Maar met zo’n grote groep als nu, kon dat dus wel! Bij ieder spel zat een medewerker van Van Dorp aan tafel om het spel te leiden, en om gezellig een praatje met de bewoners te maken. “Weer eens een ander gezicht en persoon om mee te praten doet de bewoners goed”, aldus activiteitenbegeleidster Jolanda van het WZH.

Dank jullie wel!

We kijken terug op een druk bezochte spelletjesmiddag, waarbij de bewoners het de medewerkers nog knap moeilijk maakten om te winnen. Al met al heeft iedereen volop genoten en kan iedereen terugkijken op een super geslaagde middag. Reuze bedankt Van Dorp voor jullie enthousiaste inzet!