Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Hulpvraag aanmelden:

Meld een hulpvraag aan van jouw cliënt(en). Als professioneel hulpverlener of maatschappelijk werker kun je een hulpvraag indienen voor de inzet van een groep vrijwilligers in het zorg- of hulpverleningstraject.

Aanmelden hulpvraag

Internationals

Banner

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Facebook

"Een kus op mijn hart"

Dat hoorde we vandaag van een vrijwilliger. Hij heeft zelf het heel lang, heel zwaar gehad en het werk dat hij mag doen voor Present is een sterk schijnend lichtpuntje in zijn vaak donkere bestaan.

Los van dat we heel blij zijn dat we dit voor iemand kunnen betekenen, vonden we het ook een prachtige uitdrukking die we graag met jullie delen! 😘💜

#present #denhaag #omziennaarelkaar
... Lee meerSee Less

1 day ago

Het is verkiezingstijd en dat merken we volop! Ook wij hebben een debat georganiseerd en hopen daarmee te bereiken dat men gebruik maakt van het recht om je stem te laten horen.

Wij als Present hopen ook de komende jaren van uw allen steun te genieten om nog meer bruggen te slaan binnen de Haagse gemeenschap. Mensen met elkaar verbinden die elkaar anders waarschijnlijk niet zouden tegenkomen: Dat is wat wij willen.

Wij werken daarin graag samen met iedereen, omdat wij geloven dat iedereen een plek heeft in Den Haag. Jong&oud, Gelovig&Ongelovig, Gezond&Belast, Rijk&Arm en alles wat daar tussen zit.

Bent u ook Present?

#gr2018 #verkiezingen #denhaag #verbinden #samensterk #samenverder
... Lee meerSee Less

1 week ago

Load more

Vrijwilliger "“Onze tijd was goed besteed. We hebben letterliJk en figuurliJk ruimte in iemands leven mogen creëren!”"