Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Hulpvraag aanmelden:

Meld een hulpvraag aan van jouw cliënt(en). Als professioneel hulpverlener of maatschappelijk werker kun je een hulpvraag indienen voor de inzet van een groep vrijwilligers in het zorg- of hulpverleningstraject.

Aanmelden hulpvraag

Internationals

Banner

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Facebook

De Week van de Hoop 2018: ik deel hoop!

Ons Present hart ging sneller kloppen bij het horen van de doelstelling van Verus met #ikhebhoop 'Samen met alle scholen willen we laten zien wat voor een mooie initiatieven er ontstaan als kinderen hoop delen in hun eigen buurt, dorp of stad. Met de Week van de Hoop creëren we zo gezamenlijk een positieve beweging in onze maatschappij'.

😍Want net zoals Verus wil Present via #vrijwilligerswerk een #beweging op gang brengen in Gemeente Den Haag waarin mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien. Hoe mooi dat ook kinderen enthousiast gaan voor #ontmoeting & #verbinding. Leuke clip: www.youtube.com/watch?v=gMl8va9rntowww.ikhebhoop.nl
... Lee meerSee Less

14 hours ago

Video image

 

Comment on Facebook

"Een kus op mijn hart"

Dat hoorde we vandaag van een vrijwilliger. Hij heeft zelf het heel lang, heel zwaar gehad en het werk dat hij mag doen voor Present is een sterk schijnend lichtpuntje in zijn vaak donkere bestaan.

Los van dat we heel blij zijn dat we dit voor iemand kunnen betekenen, vonden we het ook een prachtige uitdrukking die we graag met jullie delen! 😘💜

#present #denhaag #omziennaarelkaar
... Lee meerSee Less

2 days ago

Load more

Vrijwilliger "“Onze tijd was goed besteed. We hebben letterliJk en figuurliJk ruimte in iemands leven mogen creëren!”"