Trainee maatschappelijke diensttijd

02-11-2018

Bij Present Apeldoorn is de eerste trainee Maatschappelijke Diensttijd van start gegaan. Lisa Reijersen van Buuren gaat aan de slag in het programma Meet&Match. Ze gaat minderjarige asielzoekers stimuleren om samen met anderen op vrijwillige basis activiteiten in de samenleving te ontplooien.

Maatschappelijke Diensttijd is de kans voor jongeren om hun horizon te verbreden en hun CV te verrijken. Present is een van de officiële MDT-partners die vanaf dit najaar deze unieke ervaring mogelijk maakt. In een speciaal op maat gemaakt traineeship (incl. cursussen) bouw je in korte tijd aan een waardevolle werkervaring op. Mooi voor  op je CV. Ook bouw je aan je professionele netwerk. Je doet veel waardevolle contacten op en leert je meer over je eigen kwaliteiten. Lees elders op deze website meer over MDT