Nieuws

Wát een prachtig afscheidscadeau

28 september 2023

Henry gaat na vele dienstjaren bij het Kadaster met pensioen. Natuurlijk wordt er een afscheidsfeestje georganiseerd, na zoveel jaar trouwe dienst is het het waard daar aandacht aan te geven. Maar dat alleen is niet genoeg voor Henry… Hij kent Present en wil graag helpen onze missie waar te maken: een beweging op gang brengen waarbij mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien. 

Hij organiseert het als volgt: hij nodigt de collega’s uit voor zijn afscheid en als onderdeel van zijn afscheid vraagt hij ze zich in te schrijven voor een Present-project. Van 13:00 – 15:30 uur de handen uit de mouwen en aansluitend een borrel en gezellig samenzijn.

Zo gezegd, zo gedaan! Present heeft verschillende projecten georganiseerd en mensen konden zich inschrijven op het project wat het beste bij ze paste. En dat werd gedaan, in grote getale!

Maar liefst 82 collega’s hebben die middag hun handen, tijd en aandacht gegeven! Tuinen werden opgeknapt, er werd gewandeld met ouderen en er waren collega’s die samen met bewoners van de zorginstellingen Dagelijks Leven (Het Socrateshuis) en Klein Geluk (De Matenhof), én enkele bewoners van het asielzoekerscentrum, naar de Apenheul gingen. Het was fantastisch, wat een beweging was er die middag in Apeldoorn. En Henry fietste als een trotse pauw langs alle projecten, om iedereen te bedanken, een glimlach te geven.  Wat geweldig om je afscheid zo vorm te geven.

Bedankt Henry en bedankt alle collega’s van het Kadaster: jullie hebben Apeldoorn een stuk mooier gemaakt!