Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS GROEP

Wil je je tijd en talent graag zinvol inzetten? We hebben verschillende mogelijkheden voor je.

Lees meer

aanmelden ALS Individu

Word Fannoot

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Zuidoost Friesland het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Neem dan een aandeel in Present.

Lees meer

Steun ons als Fannoot

Facebook

Stichting Present Zuidoost Friesland heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.
Stichting Present Zuidoost Friesland

Tussen de Sint en Kerst! Ruim 50 gezinnen blij mogen maken met een pakket om het Sinterklaas feest te vieren. Door enthousiaste Pieten en Sint gebracht. Gevers, makers van de pakketten en de mensen die financieel hebben bijgedragen heel hartelijk bedankt! Was weer een groot succes! ... Lee meerSee Less

23 hours ago

Tussen de Sint en Kerst! Ruim 50 gezinnen blij mogen maken met een pakket om het Sinterklaas feest te vieren. Door enthousiaste Pieten en Sint gebracht. Gevers, makers van de pakketten en de mensen die financieel hebben bijgedragen heel hartelijk bedankt! Was weer een groot succes!Image attachment

 

Comment on Facebook

Voor jullie ook fijne Kerst en een gezegend nieuw jaar

Namens mijn gezin en mij, ons hartelijke dank hiervoor! Wat was dat geweldig en zo lief!! <3 Bij deze willen wij jullie allen heeele fijne, liefdevolle, hartverwarmende Kerstdagen wensen!

+ View previous comments

Voor ieder kind een Sint!

Voor elk kind dat niet in het grote boek van de Sint staat wil Stichting Present een Sint zoeken.
Niet voor iedereen in uw omgeving is het vanzelfsprekend mee te kunnen doen aan dit kinderfeest.

Daarom zoeken wij gezinnen, groepjes vrienden, mensen die een Sint willen zijn voor een gezin die anders buiten de (stoom)boot vallen.

Wat wordt er van u verwacht? Dat u een pakket samenstelt, waarbij ieder kind in de categorie van de basisschoolleeftijd een cadeautje krijgt tussen de 10 en 15 euro. De overige leden van een gezin een klein cadeautje. (wij proberen zo goed mogelijk door te geven wat de interesses zijn, maar alles blijft anoniem)

Hoe mee te doen? Geef u op door een mail naar info@presentzuidoostfriesland.nl te sturen, met opgave van het aantal kinderen in de leeftijd van de basisschool voor wie u een pakket wilt maken.
Graag aanmelden voor 15 november.

Wilt u wel wat geven, maar geen mogelijkheden om een pakket te maken, een gift mag ook op rekening NL67RABO0110441400 t.n.v. Present Zuidoost Friesland o.v.v. Sint actie. Wij zorgen dan dat een gezin een pakket krijgt!

Hartelijke groet
Gerard Hoekstra en Mathilde Krijgsheld
... Lee meerSee Less

2 months ago

Comment on Facebook

Zelfs Chip, de kat en het vriendje van onze zoon vond het maar wat fijn! :D Chip is graag in de buurt van onze zoon en soms spelen ze samen met de duplo trein of de houten trein. ;)

Dank jullie wel! <3 Wat was dit zooo geweldig en zo lief!! onze zoon genoot al enorm van de pieten hun komst. Gods zegen is dit.

+ View previous comments

Stichting Present Zuidoost Friesland heeft 8 nieuwe foto's toegevoegd.
Stichting Present Zuidoost Friesland

Tijdcollecte GKV de Levensbron, Ureterp

5 groepen gingen aan de slag: een tuin in Oosterwolde, een tuin in Ureterp, pannenkoeken bakken bij talant, een opruimklus in Gorredijk en een tuin in Gorredijk. We hebben niet van alle projecten een foto, maar het resultaat mocht er zijn! Dank voor jullie inzet!
... Lee meerSee Less

2 months ago

 

Comment on Facebook

Geweldig wat deze mensen doen. Zou ook zo graag dat mijn tuin weer netjes was.

+ View previous comments

Wie kan helpen?

Voor een verhuizing naar Gorredijk zoeken we op 8 november een paar mensen om te helpen met het uitladen van de verhuisdozen? Graag een berichtje in pb of naar info@presentzuidoostfriesland.nl .

Delen wordt gewaardeerd!
... Lee meerSee Less

2 months ago

Comment on Facebook

Dit is denk ik mannenwerk

Tiny Jubels, hebben jullie nog een paar?

+ View previous comments

Stichting Present Zuidoost Friesland heeft 8 nieuwe foto's toegevoegd.
Stichting Present Zuidoost Friesland

Samenwerking Present ZO Friesland en Present Leeuwarden. Wanneer er iemand gaat verhuizen van Gorredijk naar Leeuwarden, is het handig om op twee plekken vrijwilligers te hebben. Zo zijn 3 vrijwilligers van ZO Friesland ingezet om de verhuiswagen in te laden en 3 vrijwilligers in Leeuwarden om uit te pakken. Een prachtige klus met dankbare mensen! ... Lee meerSee Less

3 months ago

Vrijwilliger "“Onze tijd was goed besteed. We hebben letterliJk en figuurliJk ruimte in iemands leven mogen creëren!”"