Acties

Aanmelden Veranderdag 2024

Op zaterdag 23 maart 2024 organiseert Present Barendrecht weer de jaarlijkse Veranderdag.

Op de Veranderdag krijg je de gelegenheid om jouw tijd, talent en energie te delen met Barendrechters die het moeilijk hebben.

Je krijgt de gelegenheid om op deze zaterdag verschillende dingen te doen. Heb je twee rechterhanden, dan kun je denken aan het opknappen van een verwaarloosde tuin, behangen of verven. Dat noemen we een ‘praktisch project’.

Houd je van een praatje of van het organiseren van een leuke activiteit, dan is jouw aanwezigheid gewenst bij een leuke dag uit voor mensen met een beperking. Je schrijft je dan in voor een ‘sociaal project’.

Iedereen, van jong tot oud, kan meedoen. Op de Veranderdag maak je kennis met Barendrechters die je anders niet zou ontmoeten en voor wie jouw inzet veel betekent. In één ochtend kun je al een verschil maken.

Aanmelden

Je kunt je hieronder nu al inschrijven voor de Veranderdag en aangeven of je na afloop aanwezig zult zijn om de dag gezamenlijk af te sluiten.

Uiterlijk 16 maart 2024 krijg je van ons bericht met wie en bij welk project je ingedeeld bent.

Privacy

Vanwege de privacywetgeving mogen we slechts onder voorwaarden persoonsgegevens vastleggen. Op de hierboven beschreven manier handelen we zorgvuldig en conform de wet en kunnen we toch het verrassingseffect voor begunstigden zoveel mogelijk behouden.

Heb je nog vragen over de Veranderdag?

Mail dan naar veranderdag@presentbarendrecht.nl.