In Ridderkerk,
zijn we er voor elkaar

Zo maakt Present Ridderkerk omzien naar elkaar mogelijk

Present helpt Ridderkerkers (en omwonenden) om hun tijd en talent zinvol in te zetten voor andere Ridderkerkers die hulp nodig hebben. In één dagdeel maak je een enorm verschil. Voor jou een paar uurtjes lekker aan de slag, voor de ander het oplossen van een klus waar hij of zij al maanden tegen op ziet. Bij ons kun je praktisch aan de slag, maar wil je liever gezelligheid of een luisterend oor bieden, dan zoeken we daar een mooie klus bij. Bij Present Ridderkerk is eigenlijk niets te gek. Dus wacht niet te lang, neem contact op als je zelf van betekenis wil zijn. Of motiveer anderen en meld je gezamenlijk aan, dan maken we er een mooie teamactiviteit van. Tot snel!

“Onze tijd was goed besteed. We hebben letterlijk en figuurlijk ruimte in iemands leven mogen creëren.”

Wil je meer inspirerende verhalen lezen?

Volg ons op een manier die bij jou past. We zijn te volgen op sociale media en versturen regelmatig een email over de projecten die we doen.

Hulp nodig voor jouw cliënt?

Als professional in zorg en welzijn kan je bij Present terecht voor inzet van vrijwilligers. Via Present bieden vrijwilligers hun hulp aan voor jouw cliënt(en). Zo pakken zij flinke projecten aan, waarbij ze in een dag een groot verschil maken.

Steun ons!

Met jouw financiële bijdrage organiseren we waardevolle ontmoetingen, waarbij we samen:


de beweging van omzien naar elkaar in Ridderkerk versterken

de mensen in Ridderkerk helpen

de mensen bereiken die de hulp echt nodig hebben (geen netwerk hebben, leven met een beperking of weinig financiële middelen hebben)

Onze sponsors