Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS VRIJWILLIGERSGROEP

Denk jij als professional dat de inzet van Present meerwaarde heeft voor het hulpverlenings- of zorgtraject van je cliënt(en)?

Lees meer

HULPVRAAG MELDEN

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Project Kinderkamer

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Present Groningen wordt mede mogelijk gemaakt door:

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Mooie ontmoeting met de raadsleden van Partij Voor Het Noorden. Fijn om hun betrokkenheid te voelen op Stad en het werk van Present. #presentvoorelkaar ... Lee meerSee Less

Mooie ontmoeting met de raadsleden van Partij Voor Het Noorden. Fijn om hun betrokkenheid te voelen op Stad en het werk van Present. #presentvoorelkaar
1 day ago

Verras je vader dit jaar met Vaderdag (19 juni is het al zo ver!) met een bijzonder cadeau: een tegoedbon voor een gezamenlijk Present Project! Ontdek hoeveel plezier en voldoening het geeft om samen met jouw vader een ander te helpen en te ontmoeten. En weet je wat zo leuk is? Dit cadeau is helemaal gratis! Kijk snel op www.presentgroningen.nl/vaderdag voor meer informatie en aanmelden.
#vaderdag #presentvoorelkaar #groningen
... Lee meerSee Less

Verras je vader dit jaar met Vaderdag (19 juni is het al zo ver!) met een bijzonder cadeau: een tegoedbon voor een gezamenlijk Present Project!  Ontdek hoeveel plezier en voldoening het geeft om samen met jouw vader een ander te helpen en te ontmoeten. En weet je wat zo leuk is? Dit cadeau is helemaal gratis! Kijk snel op www.presentgroningen.nl/vaderdag voor meer informatie en aanmelden.
#vaderdag #presentvoorelkaar #groningenImage attachment
2 days ago
Load more

Onze tijd was goed besteed. We hebben letterlijk en figuurlijk ruimte in iemands leven mogen creëren!"