Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS VRIJWILLIGERSGROEP

Denk jij als professional dat de inzet van Present meerwaarde heeft voor het hulpverlenings- of zorgtraject van je cliënt(en)?

Lees meer

HULPVRAAG MELDEN

Word Fannoot

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Groningen het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Neem dan een aandeel in Present.

Lees meer

Steun ons als Fannoot

Bedrijven-teams

 

Present Groningen biedt je de mogelijkheid om je met je team in te zetten voor je medemens. Een paar uur van jullie tijd kan een groot verschil maken in het leven van een ander.

 

Ga naar www.maakwerkvanjeteamdag.nl

= website van Present Groningen specifiek voor bedrijven

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Projecten

MEER blogs >>

Facebook

Afgelopen zaterdag heeft onze flexgroep zich ingezet op een mooi project in Vinkhuizen! De wens van mevrouw was om de slaapkamers van haar dochters op te knappen en zo gezegd zo gedaan; de muren zijn weer gewit en daarnaast is er op beide kamers een wand mooi mintgroen geverfd! Onze flexgroep geeft zich maandelijks op om allerlei klussen te doen en zo was het voor Harma de eerste keer! Mariette, Ina en Harma, ontzettend bedankt voor jullie inzet! ... Lee meerSee Less

4 days ago

Afgelopen zaterdag heeft onze flexgroep zich ingezet op een mooi project in Vinkhuizen! De wens van mevrouw was om de slaapkamers van haar dochters op te knappen en zo gezegd zo gedaan; de muren zijn weer gewit en daarnaast is er op beide kamers een wand mooi mintgroen geverfd! Onze flexgroep geeft zich maandelijks op om allerlei klussen te doen en zo was het voor Harma de eerste keer! Mariette, Ina en Harma, ontzettend bedankt voor jullie inzet!Image attachment

 

Comment on Facebook

Present doet gewéldig werk.!

+ View previous comments

Zaterdag 13 april zijn 4 vrijwilligers van de Refajahkerk Groningen bezig geweest met het schoonmaken van rolstoelen en rollators van een afdeling in Bloemhof Ten Boer. Het was een gezellige bezigheid in de huiskamer.
De bewoners reageerden op de vrijwilligers vanwege deze activiteiten. Allemaal heel hartelijk bedankt voor jullie inzet.
... Lee meerSee Less

4 days ago

Present Groningen wordt mede mogelijk gemaakt door:

Onze tijd was goed besteed. We hebben letterlijk en figuurlijk ruimte in iemands leven mogen creëren!"