Aanmelden als...

Ontdek hoe waardevol het is om samen met vrienden, collega’s of je gezin een ander te ontmoeten en te helpen.

Lees meer

aanmelden ALS VRIJWILLIGERSGROEP

Denk jij als professional dat de inzet van Present meerwaarde heeft voor het hulpverlenings- of zorgtraject van je cliënt(en)?

Lees meer

HULPVRAAG MELDEN

Word Fannoot

Het werk van Present groeit! Vind jij het ook belangrijk dat steeds meer mensen in Groningen het vanzelfsprekend vinden naar elkaar om te zien? Neem dan een aandeel in Present.

Lees meer

Steun ons als Fannoot

Bedrijven-teams

 

Present Groningen biedt je de mogelijkheid om je met je team in te zetten voor je medemens. Een paar uur van jullie tijd kan een groot verschil maken in het leven van een ander.

 

Ga naar www.maakwerkvanjeteamdag.nl

= website van Present Groningen specifiek voor bedrijven

Nieuws

MEER NIEUWS >>

Projecten

MEER blogs >>

Facebook

Werkbezoek van collega's Willy en Corrie uit Smallingerland en Heerenveen, gezellig en inspirerend! ... Lee meerSee Less

4 days ago

Werkbezoek van collegas Willy en Corrie uit Smallingerland en Heerenveen, gezellig en inspirerend!

Afgelopen zaterdag 11 mei zijn er 3 vrijwilligers van de Refajah kerk bezig geweest het behangen en sausen van een kinderkamer bij een alleenstaande man.
Na een opeenstapeling van tegenslagen in zijn leven kreeg hij de kans om met zijn dochtertje een andere woning te betrekken. Hiermee kon hij zijn dochtertje een eigen slaapkamer geven. In een goede en gezellige sfeer zijn de vrijwilligers hard aan het werk geweest. De slaapkamer is mooi en kleurrijk geworden. Een blije bewoner en tevreden vrijwilligers. Heel hartelijk bedankt voor jullie tijd vrijwilligers. Bedankt voor jullie hulp om zo een ander te mogen ondersteunen.
... Lee meerSee Less

6 days ago

Present Groningen wordt mede mogelijk gemaakt door:

Onze tijd was goed besteed. We hebben letterlijk en figuurlijk ruimte in iemands leven mogen creëren!"