Zet je in via Present

met jouw talenten

Wil jij vrijwilligerswerk doen in Groningen, passend bij jouw talenten? Dat kan! 
Stichting Present Groningen maakt vrijwilligerswerk mogelijk. Hieronder leggen we uit hoe dit werkt voor jou als individu en hoe je je kunt aanmelden met een groep. We gaan uit van eenmalige inzet op een door jou/jullie gekozen tijdstip. Vaker inzetten mag natuurlijk ook!

Helpen als groep

Ben je met meerdere mensen? Wil je samen iets doen via Present Groningen? Dat kan. Ontdek hoeveel plezier en voldoening het geeft om samen met je vrienden, familie, kerk of voetbalteam een ander te ontmoeten en te helpen. Stel een ander centraal en leer elkaar op een nieuwe manier kennen.

Present helpt graag bij het vinden van een kort vrijwilligersproject. Jullie kennis en kunde koppelen we aan mensen die het nodig hebben. Kortom, een project dat betekenis heeft voor een ander en tegelijk goed bij jullie past.

Eerst wat meer weten?
Bekijk één van de pagina’ s onder Met wie ben jij Present?

vrijwilligerswerk groepen Groningen

Helpen als individu

Zoek je een zinvolle tijdsbesteding en ben je alleen? Help je graag anderen een handje? Present biedt je twee mogelijkheden: meedoen met een flexgroep of meedoen door jouw expertise in te zetten voor Present.

In de flexgroep

Samen met anderen voer je 1x per maand een vrijwilligersproject uit, zoals bijvoorbeeld:
  • Sociale projecten. Denk aan: koken voor dak- en thuislozen, de organisatie van een gezellige middag voor mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking of koffiedrinken met eenzame ouderen. 
  • Praktische projecten. Denk aan: helpen verhuizen, opknappen, het schoonmaken van een woning of het onderhouden van een tuin. 

Als groepenbegeleider

Present Groningen zoekt groepenbegeleiders die vrijwilligers tijdens projecten op locatie aan kunnen sturen. Hierin werk je samen met de projectcoördinatoren van Present op kantoor.

 Is dit wat voor jou? Meld je hieronder aan. Op onze vacaturepagina lees je hier meer over.

vrijwilligerswerk individu Groningen

Wil jij je inzetten?

Herken je jouw talent in een van de bovenstaande voorbeelden? Fijn! Neem vooral contact met ons op. Maar ook als je iets anders te bieden hebt, schroom niet en bel ons. Wie weet kun jij iets moois betekenen in Groningen