Kom bij de groepenbegeleiderspool!

±6 uur per maand | Vrijwilligersvergoeding | Flexibel  | Dichtbij huis


Present Utrecht geeft groepen vrijwilligers een eerste eenmalig positieve vrijwilligerservaring. Hierin is goede begeleiding door een vaste vrijwilliger onmisbaar: onze Present groepenbegeleiders. Die bezoeken vooraf een klusproject, ontvangen de vrijwilligersgroep en sluiten het project af. Een super leuke mogelijkheid waarbij je achter veel voordeuren van Utrechtse stadsgenoten komt die je anders niet snel tegenkomt.

Een flexibele functie die ongeveer 6 uur per maand kost. Hoeveel precies, dat heb je zelf in de hand want je kan zelf aangeven welk project je wilt begeleiden. Je krijgt er ook nog een vrijwilligersvergoeding voor!


Wat doet een Groepenbegeleider?

📋 Je leest je in op een klusproject.

☕️ Gaat op bezoek bij de hulpontvanger met de hulpverlener. Samen inventariseren jullie waar de behoefte ligt, wat prioriteit heeft en welke klusspullen er nog nodig zijn. Dit geef je aan ons door.

👩 Wij (team Present Utrecht) zorgen voor een uitgebreide projectbeschrijving van de praktische klus.

🤲 Op de projectdag zelf begeleid je de vrijwilligersgroep door ze welkom te heten bij de hulpontvanger, en het project op gang te helpen. Daarna laat je de groep alleen.

😀 Aan het eind van de klus kom je in het laatste kwartier terug op het op een fijne manier af te sluiten en je luistert of de vrijwilligers een goede tijd hebben gehad.

Jij draagt er dus bij dat de afspraken voor iedereen duidelijk zijn en dat er een goede ontmoeting plaatsvindt. Alle activiteiten vinden plaats in Utrecht. Zo kan jouw betrokkenheid bij de stad groeien en hoef je nooit ver te reizen. Je hoeft zeker geen ervaren klusser te zijn.Vul je gegevens in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Leuk dat je interesse hebt in de groepenbegeleiderspool! Laat hier je gegevens achter voor een vrijblijvend gesprek en kom er achter of dit inderdaad iets voor jou is!

Naam(Vereist)
Plaats hier je vraag/bericht