Dit is Present

De Presentverhalen

Wat doet het met je om voor een ander iets te betekenen? Lees hieronder Presentverhalen uit de praktijk.Ik was bijna in tranen uitgebarsten, zo blij ben ik

Een van de projecten waarbij vrijwilligers via Present hebben geholpen is het opruimen van een overwoekerde tuin van Karin:  “Ik was bijna in tranen uitgebarsten, zo blij ben ik”, zegt de bewoonster die nu vanuit haar raam naar een opgeruimd gazonnetje kijkt. Haar man was gek op tuinieren en kwam jaren geleden helaas te overlijden. “Ik heb zelf polyneuropathie en kan daardoor niet veel zelf doen. Het tuinonderhoud was me echt boven het hoofd gegroeid.” 

De vrijwilligers hebben de hele dag struiken, heesters en onkruid afgevoerd. Karin:  “Het is ongelooflijk wat mensen met elkaar in één dag kunnen doen.” De groep vrijwilligers is dan ook heel tevreden en ze hebben een hele gezellige dag gehad.  Vrijwilliger Joep:  “Zo mooi om iets te kunnen betekenen voor iemand.  En het was nog ontzettend gezellig ook! We hebben tijdens de koffie en lunch mooie gesprekken gevoerd met Karin. Je komt na zo’n dag echt rijker thuis.”