Een verschil maken samen
met anderen


Iedereen kan iets betekenen voor anderen. Ook jij! Ontdek hoeveel plezier en voldoening het geeft om een ander te ontmoeten en te helpen.

Passend project of traject

Present Zwolle biedt mensen die zich als individu willen aanmelden, mogelijkheden om samen met anderen je in te zetten. Dat kan als Flexer of als lid van het P-team. In beide groepen ga je praktisch aan de slag voor mensen zonder netwerk/ gezondheid of financiële middelen. Denk aan verven, sauzen, behangen, verhuizen, laminaat leggen, tuinieren etc.

Het is ook mogelijk om individueel aan de slag te gaan via een traject Buurten met Boodschappen of Buurten met Feestjes.


Op vaste dagen aan de slag? Word Flexer!
Anders dan de naam doet vermoeden, ga je als Flexer 1 x per maand op vaste dagen (bijvoorbeeld de zaterdag of woensdag) aan de slag, samen met andere Flexers die dit al jaren doen en er veel plezier in hebben.

Heb je wisselend de tijd en wil je op jouw moment aanhaken? Word lid van het P-team!

Ook in het P-team (met de P van Present/ project en een knipoog naar het A-team) ben je van betekenis voor mensen aan de onderkant van de samenleving. Vaak krijgen we van hulpverleners hulpvragen die snel moeten worden opgelost. Deze plaatsen we in een appgroep waar inmiddels zo'n 50 mensen in zitten. Alleen als je kan en je vindt de klus leuk, reageer je en kan je eventueel zelf aangeven welk moment jou uitkomt. Je gaat ook hier met twee of meer mensen aan de slag.

Aanmelden kan hier en wil je eerst meer informatie, neem dan contact met ons op.

Aan de slag!

Benieuwd wat jij kan betekenen voor anderen via Present? Meld je aan, dan nemen wij contact met je op om je voorkeuren te bespreken. We staan je ook graag te woord als je vragen hebt.